Ο 37χρόνος Ουαλός άσος της Μάντσεστερ Γ. είχε πάρει δικαστικά μέτρα κατά της εφημερίδας ώστε να μην διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση με την Ιμότζεν Τόμας.

Τελικά το ερωτικό σκάνδαλο του Γκιγκς αποκαλύφτηκε στο βρετανικό κοινοβούλιο από έναν βουλευτή των Φιλελευθέρων. Στην συνέχεια βέβαια βγήκαν στην φόρα και οι υπόλοιπες ερωτικές σχέσεις του Γκιγκς, μεταξύ άλλων και με την σύζυγο του αδερφού του, Νατάσα.

Ωστόσο ο Γκιγκς πέρασε τώρα στην αντεπίθεση και μήνυσε τη «News of the World» καθώς πιστεύει πως είχε τοποθετηθεί κοριός στο κινητό του το διάστημα 2005-06.

Η αστυνομία του Λονδίνου ερευνά τις κατηγορίες. Τον περασμένο Απρίλιο, ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε αποκαλύψει πως του είχε ζητηθεί από αστυνομικούς να δώσει κατάθεση για την υπόθεση καθώς η «News of the World» φέρεται να έβαλε κοριούς και σε άλλους celebrities στην Αγγλία.

Το 2007 είχε καταδικαστεί ο τότε εκδότης της εφημερίδας, Κλάιβ Γκούντμαν και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γκλεν Μάλκερ που είχε μισθωθεί από την εφημερίδα.

Ηδη πέντε άτομα έχουν καταλήξει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη «News of the World» με τον εκδότη Μαξ Κλίφορντ να παίρνει μια γερή αποζημίωση της τάξεως του ενός εκατ. λιρών.

Πιο πρόσφατα η ηθοποιός Σιένα Μίλερ πήρε σαν αποζημίωση 100.000 λίρες αφού πρώτα η εφημερίδα της ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός πως παρακολουθούσε τα τηλεφωνήματα της…

Πηγή: sentragoal.gr