Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ", για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε από το πρώτο λεπτό την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, δυσκολεύτηκε αρκετά να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες στην εστία του Ντε Χέα.

Το πρώτο ημίχρονο στιγματίστηκε από τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει η Γιουνάιτεντ, βλέποντας τους Ερέρα, Μάτα και Λίνγκαρντ να βγαίνουν εκτός με τραυματισμούς, την ώρα που και η Λίβερπουλ είχε μια αναγκαστική με τον Στάριτζ να παίρνει τη θέση του Φιρμίνο.

Στο 40' ο Άλισον έπεσε σωτήρια στα πόδια του Λίνγκαρντ και του πήρε την μπουκιά από το στόμα, ενώ στο 44' η κεφαλιά του Μάτιπ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα.

Στο 57' ο Ράσφορντ έκανε καλό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 75' ο Μάτιπ πέτυχε αυτογκόλ, όμως ακυρώθηκε σωστά, αφού ο Σμόλινγκ που έκανε την σέντρα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το παιχνίδι κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις στη συνέχεια, με το 0-0 να φέρνει και πάλι στην κορυφή την Λίβερπουλ, στο +1 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο άλλο ματς η Άρσεναλ νίκησε εύκολα με 2-0 την Σαουθάμπτον με τέρματα των Λακαζέτ και Μχιταριάν από το πρώτο ημίχρονο.

Δείτε τι συνέβη στο ματς του "Ολντ Τράφορντ":

Και παρακάτω τα όσα έγιναν στο ματς της Άρσεναλ: