Γράφει ο Δημήτρης Καναβαράκης...

Aλλά ότι αυτή η ασύλληπτη χαμένη ευκαιρία προέκυψε –για να τον πάει ξανά πίσω ψυχολογικά– στην καλύτερη εβδομάδα του ως παίκτη της Τσέλσι.

Την περασμένη Τρίτη είχε δώσει και τις δύο ασίστ στο 2-0 επί της Λεβερκούζεν, ενώ την Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ» συνδύασε με σκοράρισμα την καλύτερη ίσως εμφάνισή του με την μπλε φανέλα, έως ότου χάσει ένα από τα ευκολότερα... γκολ της ζωής του.

«Θα είναι στο μυαλό του για χρόνια, άλλωστε θα υπάρχει πάντα κάποιος να του το θυμίζει. Ολοι οι σπουδαίοι επιθετικοί όμως έχουν χάσει τέτοιου είδους ευκαιρίες. Το θέμα είναι να έχεις τη δύναμη ώστε να ξεπεράσεις μια τέτοια ντροπιαστική στιγμή. Και ο Τόρες είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει», ανέφερε σε άρθρο του ο θρύλος της Αρσεναλ Ιαν Ράιτ, θεωρώντας ότι το συμβάν δεν θα επηρεάσει την «αφύπνιση» του Ισπανού. Είναι (μεγάλη) αλήθεια ότι ακόμα και οι πιο δεινοί εκτελεστές χάνουν κατά καιρούς τα... άχαστα.

Το πρόβλημα με τον Τόρες όμως είναι ότι έχει πάψει εδώ και περίπου έναν χρόνο να λογίζεται ως τέτοιος. Και δυστυχώς για αυτόν, δύο γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» θα ήταν ό,τι καλύτερο ώστε να μην έχει την ίδια τύχη με αυτήν του Αντρέι Σεφτσένκο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Πηγή: Εξέδρα