Premier League - Στοίχημα: Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στην Premier League, όπου το πρόγραμμα είναι γεμάτο και φυσικά ξεχωρίζει το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Έβερτον και τη Μάντσεστερ Σίτι.

[14.30] Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής, ώστε να μάθουμε εάν η Λίβερπουλ θα παραμείνει η μοναδική ομάδα με το απόλυτο στην Premier. Η Σέφιλντ βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς, εντός έδρας έχει μία νίκη και δύο ήττες από Λέστερ και Σαουθάμπτον, ενώ προέρχεται από το μεγάλο διπλό με 2-0 στην Έβερτον. Εξαιρετική η ψυχολογία τους, ωστόσο παίζουν καλύτερα εκτός που τους βολεύουν οι αντεπιθέσεις. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της έχοντας κάνει το 6/6 με το διπλό μέσα στην Τσέλσι, έστω και δύσκολα με 2-1, συνεχίζει τον μοναχικό της δρόμο στην κορυφή. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρότι εμφανίζει αμυντικά προβλήματα, συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα και συνεπώς να νικάει. Έχει τρία διπλά με over 2.5 και το ίδιο θα κάνει και σήμερα.

Εκτίμηση: 2 και over 1.5 (1.55)

[17.00] Τσέλσι – Μπράιτον

Την πρώτη της νίκη εντός έδρας ψάχνει η Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας από τη Λίβερπουλ πληρώνοντας και πάλι τα τεράστια αμυντικά της προβλήματα. Έχει πέντε συνεχόμενα goal-goal, ωστόσο θα πρέπει σήμερα είτε να κρατήσει το μηδέν είτε να σκοράρει περισσότερα  γκολ από όσα θα δεχθεί (το πιθανότερο) καθώς έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Η Μπράιτον είναι αξιόμαχη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τους «μπλε». Προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες με 1-1 και 2-0, ενώ στο προηγούμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς έχασε με 4-0 στη Σίτι. Ήρθε η ώρα για την πρώτη εύκολη νίκη της Τσέλσι!

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.65)

[17.00] Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα της Μπόρνμουθ στο πρωτάθλημα, όπου ήδη έχει μαζέψει 10 πόντους με συνολικό ρεκόρ 3-1-2, ενώ προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες με 3-1 κόντρα στην Έβερτον εντός και 3-1 εκτός με την Σαουθάμτον. Μετράει 6/6 goal-goal και πέντε σερί goal-goal και over 3.5! Η Γουέστ Χαμ επίσης έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά, έχει 11 βαθμούς και είναι αήττητη εκτός έδρας με ρεκόρ 1-2-0. Προέρχεται από την τεράστια νίκη κόντρα στη Γιουνάιτεντ με 2-0, ενώ έχει πέντε ματς αήττητη, αφού έχασε μόνο στην πρεμιέρα από την Σίτι. Ανοικτό ματς ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες που σκοράρουν εύκολα. Ποντάρουμε στα γκολ.

Εκτίμηση: over 2.5 (1.55)

[17.00] Άστον Βίλα – Μπέρνλι

Τραγικό είναι το ξεκίνημα της Βίλα στο πρωτάθλημα, έχει μαζέψει μόλις τέσσερις βαθμούς με συνέπεια να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, όμως σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει restart. Στα δύο τελευταία της ματς εντός νίκησε 2-0 την Έβερτον κι έμεινε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ, ενώ την τελευταία αγωνιστική έχασε άδικα με 3-2 στην Άρσεναλ. Η Μπέρνλι μετά το 1-1 στην Μπράιτον, πήρε τη νίκη απέναντι στην αδύναμη Νόριτς με 2-0 και ανέβηκε βαθμολογικά, ωστόσο η εικόνα της δεν… τρομάζει. Θα παίξει κλειστά με στόχο να μη δεχθεί γκολ, ωστόσο η Βίλα μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Εκτίμηση: 1Χ και under 4.5 (1.55)

[17.00] Τότεναμ – Σαουθάμτον

Μετά τα… στραπάτσα σε Champions League και Premier League, ήρθε και ο αποκλεισμός-σοκ στο Λιγκ Καπ από την Κόλτσεστερ και το κλίμα στην Τότεναμ έγινε πολύ βαρύ. Μέχρι και σενάριο παραίτησης του Ποτσετίνο κυκλοφόρησε, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει. Τα «σπιρούνια» ψάχνουν απαντήσεις και σήμερα θέλουν μία μεγάλη νίκη. Στην έδρα τους άλλωστε έχουν δύο νίκες με 3-1 και 4-0, αλλά και μία ήττα με 1-0. Η Σαουθάμπτον εκτός έχει δύο σερί νίκες με Μπράιτον και Σέφιλντ, ωστόσο η… σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής και η ήττα εντός με 3-1 από τη Μπόρνμουθ τους προσγείωσε. Ανώτερη η Τότενα, θέλει πάση θυσία τη νίκη με καλή εμφάνιση!

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.65)

[17.00] Γουλβς – Γουότφορντ

Η Γουλβς έχει σημαδέψει αυτό το ματς εδώ και καιρό, καθώς είναι η ευκαιρία της να πάρει ένα τρίποντο απέναντι στην τελευταία της κατηγορίας και επιτέλους να ξεκολλήσει από τον πάτο. Αυτή τη στιγμή είναι προτελευταία και στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ ακόμα δεν έχει νίκη εντός. Προέρχεται πάντως από το 1-1 στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ ακόμα και στο 5-2 από την Τσέλσι, έβγαλε αντίδραση στο φινάλε. Η Γουότφορντ από την πλευρά της μπορεί μετά την αλλαγή προπονητή να πήρε το 2-0 από την Άρσεναλ, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα δεν προλάβαινε να μετράει γκολ στο 8-0 από την Σίτι. Θα παίξουν με στόχο το γκολ, αφού είναι δύσκολο να κρατήσουν το μηδέν πίσω, ωστόσο η Γουλβς έχει το προβάδισμα.

Εκτίμηση: 1Χ και over 1.5 (1.65)

[17.00] Κρίσταλ Πάλας – Νόριτς

Σαν… αυτοκτονία αντιμετώπισαν στην Πάλας το 1-1 της προηγούμενης εβδομάδας με τη Γουλβς και σήμερα θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Εντός άλλωστε είναι αήττητοι με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ συνολικά η εικόνα τους είναι αξιόπιστη. Σε αντίθεση με τη Νόριτς, η οποία μπορεί να νίκησε με 3-2 τη Σίτι, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν έχει κάνει κάτι άλλο. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 στη Μπέρνλι και ήδη μετράει τρεις ήττες εκτός έδρας. Δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα, απέναντι σε μία καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Εκτίμηση: 1 (1.90)

ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr