Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η Άρσεναλ την Γουίγκαν και έδειξε σε καλή κατάσταση εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την τελευταία και καθοριστική -για τους "ερυθρόλευκους"- αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "κανονιέρηδες" πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού και "κλείδωσαν" τη νίκη από πολύ νωρίς. Το 0-1 έκανε ο Αρτέτα στο 28' και το 0-2 ο Βερμάλεν στο 29'. Στο 61' ο Ζερβίνιο τριπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων και ο Φαν Πέρσι , που δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει, σημείωσε το τελικό 0-4 στο 78'.

Από την πλευρά της η Σίτι συνέχισε την "τρελή" πορεία της, επικρατώντας της Νόριτς με 5-1. Τα γκολ για τους "Πολίτες" σημείωσαν πέντε διαφορετικοί παίκτες! Το 1-0 ο Αγκουέρο στο 32', το 2-0 ο Νασρί στο 51', το 3-0 ο Γιάγια Τουρέ στο 68', το 4-0 ο Μπαλοτέλι στο 88' και το 5-0 ο Άνταμ Τζόνσον στο 90'. Ο Μόρισον είχε μειώσει σε 3-1 για τα "καναρίνια" στο 81'.

Η Τότεναμ συνέχισε το αήττητο σερί της στην Πρέμιερ Λιγκ, ύστερα από το σοκ που υπέστη από τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα, νικώντας εύκολα την Μπόλτον με 3-0. Τα γκολ για τα "σπιρούνια" πέτυχαν οι Μπέιλ (7'), Λένον (50') και Ντεφόε (61').

Η Μπλάκμπερν "ξεκόλλησε" από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς επιβλήθηκε με 4-2 της Σουόνσι. Ο Γιακούμπου άνοιξε το σκορ για τα "ρόδα" στο 20', ωστόσο ο Λίτα έφερε το ματς στα ίσα στο 35'. Το 2-1 έκανε ο Γιακούμπου και πάλι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ στο 57' πέτυχε χατ τρικ. Οι "κύκνοι" έκαναν την ύστατη προσπάθεια, μείωσαν με τον Μουρ στο 66', αλλά ο εκπληκτικός Γιακούμπου πέτυχε και τέταρτο γκολ δίνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.

Τέλος, στο "Λόφτους Ρόουντ" ΚΠΡ και Μπρόμιτς έμεινα ισόπαλες στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Χέλγκιουσον (20'),  με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό με γκολ του Λονγκ στο 81'.