Λιγκ Καπ Αγγλίας: Aλύγιστη Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στους βασικούς της Λέστερ, βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο ημίχρονο, όμως κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, να ισοφαρίσει σε 3-3 στις καθυστερήσεις και να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Ήρωας για τους «Κόκκινους» ο 23χρονος Ιρλανδός τερματοφύλακας, Κέλεχερ. Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 80ό λεπτό.

Επέστρεψε στις νίκες και προκρίθηκε η Τότεναμ

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες μετά τις 5 Δεκεμβρίου, καθώς πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του League Cup. O Μπέργκβαϊν άνοιξε το σκορ στο 29', τα «Σφυριά» απάντησαν στο 32' με τον Μπόουεν, όμως ο Λούκας Μόουρα σκόραρε δύο λεπτά αργότερα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, στέλνοντας της ομάδα του στους «4» του League Cup.

Με... άγχος στα ημιτελικά η Τσέλσι

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Μπρέντφορντ και βρέθηκε στα ημιτελικά του League Cup. Ο Τούχελ παρουσίασε την ομάδα με αρκετές αλλαγές, μιας και οι απουσίες λόγω κορονοϊού είναι αρκετές. Ωστόσο, οι Μπλε έχοντας ουσία στο παιχνίδι τους πήραν αυτό που ήθελαν. Κακό ματς, ελάχιστες φάσεις και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80' ο Γιάνσον έπειτα από προσπάθεια του Τζέιμς σημείωσε αυτογκόλ, με τον Ζορζίνιο να «κλειδώνει» την πρόκριση στο 85' διαμορφώνοντας το 2-0.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr