Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Η πρώτη... βόμβα Μαρινάκη για Ολυμπιακό - "Μπάσιμο" για παικταρά της Premier League!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-13 21:32:00

Η πρώτη... βόμβα Μαρινάκη για Ολυμπιακό - "Μπάσιμο" για παικταρά της Premier League!

Sportdog Team
Η πρώτη... βόμβα Μαρινάκη για Ολυμπιακό - "Μπάσιμο" για παικταρά της Premier League!

Νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία για τον μταγραφικό στόχο των Πειραιωτών που θέλουν να αναβαθμίσουν το ρόστερ σε σημαντικές θέσεις ενόψει της νέας σεζόν.
 

Τα δημοσιεύματα από τους Άγγλους συνεχίζουν να θέλουν τον Σέρβο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Βρετανός δημοσιογράφος της «Daily Express», Ράιαν Τέιλορ, να κάνει ανάρτηση στο twitter κάνοντας λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σέρβο.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να υπογράψει ξανά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Βρετανός. Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς έχει χάσει την θέση του από την αρχική 11αδα της Κρίσταλ Πάλας και οι πιθανότητες να αποχωρίσει από την ομάδα του Λονδίνου είναι μεγάλες. Βέβαια σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως ο Σέρβος μέσος έχει συμβόλαιο με τους Άγγλους μέχρι του 2023.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Άγγλοι εμπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού με αυτό της Κρίσταλ Πάλας. Θυμίζουμε πως ο Λούκα πέρασε 2.5 στο λιμάνι του Πειραιά από το οποίο έφυγε με προορισμό το Λονδίνο και την Πάλας.

Ο Σέρβος, άλλοτε άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν σε 20 αναμετρήσεις. Βέβαια στις περισσότερες από αυτές ήρθε από τον πάγκο, ενώ αγωνίστηκλε συνολικά 911 λεπτά.

Τέλος με την φανέλα της Πάλας μετράει συνολικά 177 συμμετοχές, 28 γκολ και έξι ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags