Facebook Pixel Ράιαν Γκιγκς: Ξεκίνησε η δίκη Γκιγκς - Φοβερές κατηγορίες για την επίθεση κατά της συντρόφου του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 19:14:00

Ξεκίνησε η δίκη Γκιγκς - Φοβερές κατηγορίες για την επίθεση κατά της συντρόφου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκίνησε η δίκη Γκιγκς - Φοβερές κατηγορίες για την επίθεση κατά της συντρόφου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο εδώλιο βρίσκεται από τη Δευτέρα (8/8) ο Ουαλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και κατηγορείται για την επίθεση στην πρώην σύντροφό του.

Ράιαν Γκιγκς: Στο εδώλιο κάθισε σήμερα για πρώτη φορά ο Ουαλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γρέβιλ με την δίκη να είναι αρχικά προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο, αλλά είχε πάρει αναβολή.

Ο Ουαλός ατηγορείται πως επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια την πέταξε γυμνή εκτός ξενοδοχείου, όταν εκείνη του είχε διαμαρτυρηθεί όπως υποστηρίζει πως φλέρταρε με άλλες γυναίκες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο «Stafford London», με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αντιμετωπίζει  κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά προς τη σύντροφο του από τις 31 Αυγούστου 2017 έως τις 2 Νοεμβρίου 2020.

O εισαγγελέας στην αγόρευση του προς του ενόρκους υποστήριξε πως ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ ήταν χειριστικός, λέγοντας πως όλη η ζωή του εκτός ποδοσφαίρου είναι γεμάτη με σκηνές κακοποίησης.

«Η συστηματική και κατά καιρούς βίαιη κακοποίηση μιας γυναίκας είναι η ουσία αυτής της υπόθεσης. Έχασε εντελώς τον αυτοέλεγχό του και σκόπιμα χτύπησε την Κέιτ, προκαλώντας πρήξιμο στα χείλη της που μελάνιασαν και προκάλεσαν αιμορραγία», ανέφερε, ενώ ο δικηγόρος του Ράιαν Γκιγκς να σημειώνει ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και αρνήθηκε τα πάντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags