Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τσέλσι: Το… θαύμα με χαφ 12 εκατ. από Τσέλσι - Η πρόταση του Ολυμπιακού, ο Τζόλης και ο ανταγωνισμός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-01 00:10:00

Το… θαύμα με χαφ 12 εκατ. από Τσέλσι - Η πρόταση του Ολυμπιακού, ο Τζόλης και ο ανταγωνισμός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το… θαύμα με χαφ 12 εκατ. από Τσέλσι - Η πρόταση του Ολυμπιακού, ο Τζόλης και ο ανταγωνισμός!

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να φέρουν στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή από το κορυφαίο επίπεδο της Premier League.
 

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και έχει καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Μπίλι Γκίλμουρ. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους κεντρικούς μέσους της γενιάς του.

Πρόκειται για τον εν ενεργεία διεθνή κεντρικό χαφ της Τσέλσι, ο οποίος στην παρούσα φάση έχει χρηματιστηριακή αξία ύψους 12 εκατ. ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας τον πιστεύουν αρκετά και για αυτό τον λόγο έγινε ανανέωση του συμβολαίου του στις 22 Ιουνίου του 2024. Ο ίδιος αγωνίζεται κατά βάθος ως κεντρικός χαφ, ενώ μπορεί να υποστηρίξει και τη θέση του αμυντικού χαφ. Βρέθηκε πρόσφατα στον πάγκο της Τσέλσι για το ματς με την Σαουθάμπτον, δίχως να μπει ως αλλαγή, ενώ μέσα στο καλοκαίρι κατέγραψε δύο συμμετοχές με την Σκωτία, με την οποία ήδη μετράει 15 συμμετοχές, παρά το νεαρό της ηλικίας του. 

Η περσινή χρονιά ήταν αυτή που του έδωσε και την ευκαιρία να κάνει το ξεπέταγμα του, μιας και καθιερώθηκε στην εθνική της χώρας του, ενώ πήρε αρκετές ευκαιρίες και με την Νόργουιτς των Τζόλη (τότε) και Γιαννούλη! Αξίζει να σημειωθεί πως είχε ξεκινήσει τη χρονιά ως το βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας, ωστόσο οι 5 σερί ήττες της Νόργουιτς, εκ των οποίων τα τέσσερα ματς με τον ίδιο ως βασικό, είχαν ως αποτέλεσμα να μην αγωνίζεται στα επόμενα 6 ματς, κατόπιν επιλογής του προπονητή. Παρόλα αυτά την 12η αγωνιστική επέστρεψε ως κεντρικός χαφ και μοίρασε και ασίστ ενάντια στη Σαουθάμπτον, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί εκ νέου. Τα 35 ματς που έχει στην Πρέμιερ Λιγκ Πέρα από τις 28 συμμετοχές με την Νόργουιτς, έχει καταγράψει και 22 συμμετοχές με την Τσέλσι σε επίπεδο ανδρών, έχοντας εμπειρία για 95΄ και από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Πέρα από τον Ολυμπιακό, τον παίκτη θέλει και η Μπράιτον, ενώ η Τσέλσι τον παραχωρεί μόνο ως δανεικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags