Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: "Μύλος" με τον πάγκο της Γουλβς - Από Μαρτίνς σε Λοπετέγκι, μέχρι επιστροφή Σάντο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 17:20:00

"Μύλος" με τον πάγκο της Γουλβς - Από Μαρτίνς σε Λοπετέγκι, μέχρι επιστροφή Σάντο!

Sportdog Team
"Μύλος" με τον πάγκο της Γουλβς - Από Μαρτίνς σε Λοπετέγκι, μέχρι επιστροφή Σάντο!

Ενώ τις τελευταίες ώρες ο Πέδρο Μαρτίνς φάνταζε φαβορί για τον πάγκο της Γουλβς, εν τέλει τα δεδομένα στην ομάδα της Premier League φαίνεται να έχουν περιπλεχθεί. Αρκετά μάλιστα.

Από ανατροπή σε ανατροπή πηγαίνει το θέμα του επόμενου προπονητή στη Γουλβς.

Αρχικά, ο Γιουλέν Λοπετέγκι (σ.σ. ο οποίος απολύθησε πρόσφατα από τη Σεβίλλη) έφτασε μια ανάσα από τους "λύκους", αλλά τελικά αποφάσισε να αρνηθεί την πρόκληση της Premier League. Παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς παραμένει πάντα στη λίστα τους, αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν είναι η πρώτη επιλογή, ενώ ακριβώς πριν μερικές ώρες παρουσιαζόταν ως απόλυτο φαβορί!

Σύμφωνα με την Telegraph, η Γουλβς εξετάζει πλέον μέχρι και την επιστροφή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην ομάδα. Μόλις 17 μήνες μετά την αποχώρηση του για λογαριασμό της Τότεναμ, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για την επιστροφή του στο Νησί.

Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και όπως σχολιάζουν από τη Γουλβς, βρίσκονται κιόλας σε καλό στάδιο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags