Facebook Pixel Έρικ Τεν Χαγκ: "Βόμβα" από Τεν Χαγκ για Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ - Τον... τελείωσε! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-15 14:38:00

"Βόμβα" από Τεν Χαγκ για Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ - Τον... τελείωσε! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" από Τεν Χαγκ για Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ - Τον... τελείωσε! (ΦΩΤΟ)

Ο Ολλανδός τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων φαίνεται ότι δεν πρόκειται να... κρυφτεί και μετά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τον... τελειώνει και μάλιστα άμεσα από την αγγλική ομάδα.

Έρικ Τεν Χαγκ: Οι... βόμβες που έριξε στη συνέντευξή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να τον... τελειώσει μιας και μιλώντας στους ανθρώπους της ομάδας έκανε γνωστό ότι ο Πορτογάλος δεν πρέπει να ξαναπαίξει με τους Κόκκινους Διαβόλους.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο έμπειρος προπονητής άργησε να φύγει με άδεια λόγω των εξελίξεων με τον Ρονάλντο και συναντήθηκε τη Δευτέρα (14/11) με τον συνιδιοκτήτη, Τζόελ Γκλέιζερ, τον εκτελεστικό διευθυντή, Ρίτσαρντ Άρνολντ και τον ποδοσφαιρικό διευθυντή, Τζον Μέρτο, για να τους μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του.

Μάλιστα, εκτός από τον Έρικ Τεν Χαγκ και πολλοί παίκτες είναι εξοργισμένοι για τα όσα ειπώθηκαν από τον συμπαίκτη τους, κάτι που ενδέχεται να επιβεβαιώνεται και από την... παγωμένη συνάντηση του Ρονάλντο με τον Μπρούνο Φερνάντες στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags