Θετικά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του παιχνίδι μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, καθώς απέναντι στον Ατρόμητο είχε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, όπου βρήκε τρία γκολ, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξε βελτίωση στη δημιουργία και στην εκτέλεση.

Επιθετικά οι Πειραιώτες τα πήγαν πολύ καλά, όμως αμυντικά είχαν προβλήματα, καθώς συνολικά η ομάδα δεν δούλεψε καλά στο τρανζίσιον, ενώ υπήρξαν και λάθη στο κέντρο της άμυνας από τους Ντόι και Ρέτσο. Και μπορεί η επιστροφή του Χουάνγκ Ιν-μπομ να δώσει λύσεις στον χώρο του κέντρου, στην άμυνα ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ενόψει Ιανουαρίου ψάχνει στην αγορά για δύο μεταγραφές για τα μετόπισθεν, καθώς μετά από δεξί μπακ, θα αποκτήσει και αριστερό αλλά και αριστεροπόδαρο στόπερ, όπως σας έχει αποκαλύψει άλλωστε το sportdog.gr εδώ και μέρες. Στο Λιμάνι ωστόσο δεν βιάζονται να κλείσουν άμεσα παίκτη, καθώς ψάχνουν κάτι πολύ καλό και όχι απλά να… φορτωθούν άλλο ένα συμβόλαιο.

Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως θέλει να εξετάσει προσεκτικά όλες τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του και στο τέλος θα καταλήξει στον ιδανικό, ακόμα και αν φτάσουμε στα μέσα Γενάρη. Θυμίζει λίγο… Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, όπου επίσης δεν βιάζεται να κλείνει παίκτες. Ο κόουτς του Ολυμπιακού λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν θα πει άμεσα το «ναι» για κανέναν, ότι θα προχωρήσει με το δίδυμο Παπασταθόπουλου-Ντόι και ότι θα ρισκάρει για να βρει έναν παίκτη που θα έρθει για να μείνει.

Στο Λιμάνι εκτιμούν πως από τα μέσα Γενάρη και μετά θα υπάρξουν στην αγορά καλές περιπτώσεις παικτών (και ονόματα!) που θα ενημερωθούν ότι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια της σεζόν και θα πρέπει να ψάξουν για ομάδα. Επίσης, οι Πειραιώτες θέλουν να φέρουν έναν κεντρικό αμυντικό πάνω στον οποίο θα… χτίσουν και για του χρόνου. Άρα θα έρθει τώρα και θα κερδίσουν χρόνο ενόψει καλοκαιριού και της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη λόγω και των σχέσεων με την Αγγλία και τη Νότιγχαμ, έχουν ενημερωθεί οι άνθρωποι που πρέπει και οι ατζέντηδες και οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναμονή για κάποιες δυνατές περιπτώσεις, που αυτή τη στιγμή ανήκουν στα ρόστερ μεγάλων ομάδων της Premier League!
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Μαρσέλο φέρνει μεταγραφή - Δεν γίνεται να το κάνει αυτό ο Χάμες - Φωνές Μίτσελ!