Facebook Pixel Στίβεν Τζέραρντ: Την έκπληξη με Τζέραρντ ψάχνει ιστορική ομάδα της Premier League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 13:00:00

Την έκπληξη με Τζέραρντ ψάχνει ιστορική ομάδα της Premier League!

Sportdog Team
Την έκπληξη με Τζέραρντ ψάχνει ιστορική ομάδα της Premier League!

Ο Άγγλος προπονητής και θρύλος της Λίβερπουλ είναι χωρίς ομάδα και ήδη το όνομά του έχει ακουστεί για διάφορες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Στίβεν Τζέραρντ: Μετά την αποχώρησή του από την Άστον Βίλα τον περασμένο Νοέμβριο ο Στίβεν Τζέραρντ παραμένει χωρίς ομάδα και η τελευταία ενδιαφερόμενη, που ήρθε στο προσκήνιο, είναι η Λιντς Γιουνάιτεντ.

Τα "παγώνια" έδιωξαν τον Τζέσι Μαρς και ψάχνουν εναγωνίως νέο τεχνικό για να αναλάβει το δύσκολο έργο της παραμονής στην Premier League, μετρώντας πάντως μία αρνητική απάντηση από τον προπονητή της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, ενώ και η περίπτωση του Ισπανού κόουτς της Ράγιο Βαγιεκάνο, Άντονι Ιραόλα, δεν προχώρησε.

Τελευταίο όνομα που ήρθε στην επικαιρότητα για τη Λιντς είναι, λοιπόν, αυτό του Στίβεν Τζέραρντ, όπως αποκάλυψε ο "Football Insider", καθώς η ομάδα του Γιόρκσαϊρ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο πρότασης στον παλαίμαχο θρύλο της Λίβερπουλ και πρώην τεχνικό των Ρέιντζερς και της Άστον Βίλα.

Επί του θέματος, τοποθετήθηκε και ο παλαίμαχος επιθετικός της Λιντς, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, θεωρώντας τον Τζέραρντ ως την "ασφαλέστερη επιλογή" για τον πάγκο της ομάδας μιας και γνωρίζει πάρα πολύ καλά την κατηγορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags