Facebook Pixel Ανανεώνει ο Ντε Χέα, αλλά για τον… πάγκο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-11 19:33:00

Ανανεώνει ο Ντε Χέα, αλλά για τον… πάγκο!

Sportdog Team

 Για την 13η του σεζόν στο Μάντσεστερ ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο 32χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά με τα μισά χρήματα και για να κάθεται στον πάγκο, αφού ο Ολλανδός προπονητής του, Έρικ Τεν Χαγκ του ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι εύκολα βασικός και τη νέα χρονιά, κάτω από τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ.

 Σύμφωνα με την «Telegraph», η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ύστερα από την τελευταία ήττα από την Ουέστ Χαμ, και δεύτερη συνεχόμενη για τους «Κόκκινους Διαβόλους» στο πρωτάθλημα όπου μία αναφορά ειδικών αναλυτών τερματοφυλάκων κατέληξε στο συμπέρασμα πως από λάθος του Ντε Χέα ξεκίνησε η φάση από την οποία δέχτηκε το γκολ η ομάδα του. Αναφορά, που έπεισε τον Τεν Χαγκ να επενδύσει στον 20χρονο Ολλανδό, Μπαρτ Φερμπρούγκεν, βασικό στην Άντερλεχτ από τα 18 του.

 Ο Ντε Χέα έχει ήδη χάσει τη θέση του και στην εθνική Ισπανίας από τον Νοέμβριο του ’21, αφού και ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Λουϊς Ντε Λα Φουέντε εμπιστεύεται περισσότερο τον Κεπά Αριθαμπαλάγα. Ενώ ο Φερμπρούγκεν τον περασμένο Μάρτιο δέχτηκε την πρώτη του κλήση στην εθνική Ολλανδίας των ανδρών για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2004 με Γαλλία και Γιβραλτάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags