Facebook Pixel Ντίνος Μαυροπάνος: Μεταγραφικές εξελίξεις με την καριέρα του Μαυροπάνου - "Μάχη" δύο ομάδων της Premier League
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-01 12:11:00

Μεταγραφικές εξελίξεις με την καριέρα του Μαυροπάνου - "Μάχη" δύο ομάδων της Premier League

Sportdog Team
Μεταγραφικές εξελίξεις με την καριέρα του Μαυροπάνου - "Μάχη" δύο ομάδων της Premier League

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει τον Έλληνα στόπερ στην Στουτγκάρδη μιας και είναι πολλοί οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Ντίνος Μαυροπάνος: Εξελίξεις με το μέλλον του Έλληνα στόπερ μιας και όπως αναφέρει η Sun και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Λιανός, ο 25χρονος είναι στο στόχαστρο τόσο στην λίστα της Γουλβς, όσο και της Γουέστ Χαμ.

Όπως σημειώνεται οι δύο ομάδες σύντομα να ξεκινήσουν συζητήσεις με τη Σουτγκάρδη για να τον αποκτήσουν, με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο μέχρι το 2025, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε γραφτεί ότι είναι στο στόχαστρο και της Νιούκαστλ.

Παράλληλα η  Άρσεναλ παρακολουθεί τις εξελίξεις αφού θα επωφεληθεί από ενδεχόμενη πώλησή του, μιας και έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντίνος Μαυροπάνος μετράει με τον γερμανικό σύλλογο 89 εμφανίσεις με 8 γκολ και 2 ασίστ,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραζιλιάνος ο αντί-Σένκεφελντ! Στόπερ... θηρίο, σύγχρονος και ολοκληρωμένος - Δίδυμο με Σιόβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags