Facebook Pixel Μοχάμεντ Σαλάχ: Ετοιμάζουν... βόμβα με Σαλάχ στην Σ. Αραβία - Τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 20:50:00

Ετοιμάζουν... βόμβα με Σαλάχ στην Σ. Αραβία - Τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο

Sportdog Team
Ετοιμάζουν... βόμβα με Σαλάχ στην Σ. Αραβία - Τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο

Έτοιμοι για μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ.

Μοχάμεντ Σαλάχ: Έτοιμοι για ακόμα μια... βόμβα είναι οι Σαουδάραβες μιας και λίγο καιρό μετά το... άκυρο της Λίβερπουλ στην Αλ Ιτιχάντ για τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ, η ομάδα επανέρχεται και σύμφωνα με το Relevo είναι έτοιμοι να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα η Αλ Ιτιχάντ συναντήθηκε με την πλευρά του παίκτη της Λίβερπουλ και του εξέφρασε την πρόθεση να έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο ακόμα και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που παίρνει 200 εκατομμύρια τον χρόνο, με το δημοσίευμα να σημειώνει πως αρχικά υπήρχε άρνηση από την πλευρά του Μοχάμεντ Σαλάχ, όμως και λόγω του θρησκευτικού κομματιού είναι κοντά στο να πει το "ναι", με το επόμενο... κομμάτι να είναι να πειστεί η Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδικο για τον Σπόραρ - Χωρίς δυνάμεις ο Βιλένα, "εξαφανισμένος" ο Τζούρισιτς - Σαν... παλαίμαχος ο Χουάνκαρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags