Facebook Pixel Μάντισον - Σον: Το δίδυμο της Τότεναμ που εντυπωσιάζει (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-26 18:28:00

Ξέχασαν ήδη τον Κέιν: Το δίδυμο της Τότεναμ που τρελαίνει τους θεατές (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Στο Λονδίνο υπάρχει ήδη η «Maddi-Son» τρέλα.
 

Ο Χάρι Κέιν συνεχίζει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Τότεναμ τον έχουν ήδη ξεχάσει. Και ο λόγος είναι πως το δίδυμο του Τζέιμς Μάντισον με τον Σον κάνει πράγματα και θαύματα.

Ο Νοτιοκορεάτης είναι ο δεύτερος σκόρερ της Premier League και ο Μάντισον είναι μάστερ στις ασίστ.  Στο πρώτο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου χωρίς τον Χάρι Κέιν από το 2015 έληξε ισόπαλο με 2-2.

Κατά τη διάρκεια των 298 αγώνων που ο Χάρι Κέιν και ο Σον μοιράστηκαν τον αγωνιστικό χώρο, οι επιθετικοί της Τότεναμ κατάφεραν να πετύχουν 60 γκολ μαζί και για αυτό οι Spurs μετά την αποχώρηση του Άγγλου φορ έσπευσαν να βρουν τον καλύτερο δυνατό... σύντροφο για τον νέο αρχηγό της Τότεναμ και έχουν απόλυτο δίκιο.

Η Τότεναμ πλήρωσε 46 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώην παίκτη της Λέστερ, Τζέιμς Μάντισον, κατά την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά και το νέο «10» των Λονδρέζων έχει ήδη βγάλει τα λεφτά του.

Ο Τζέιμς Μάντισον, εκτός το ότι ηγείται στις ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ με τέσσερις, βοήθησε τον Χέουν-μιν Σον να ανακτήσει το ένστικτο του στο σκοράρισμα που έμοιαζε να έχασε για μεγάλο μέρος της περασμένης χρονιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags