Facebook Pixel Θέμα χρόνου τα... δυσάρεστα για Τεν Χαγκ - ’’Κοντά στην απόλυση, εξετάζεται ο Ζιντάν’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-03 01:23:00

Θέμα χρόνου τα... δυσάρεστα για Τεν Χαγκ - ’"Κοντά στην απόλυση", εξετάζεται ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ προπονητής!

Sportdog Team
Θέμα χρόνου τα... δυσάρεστα για Τεν Χαγκ - ’"Κοντά στην απόλυση", εξετάζεται ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ προπονητής!

Καταιγιστικές εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα στραβά κι ανάποδα έχουν πάει μέχρι τώρα στη σεζόν για τους ''κόκκινους διαβόλους'', καθώς έχουν κάνει τη χειρότερη εκκίνησή τους εδώ και 61 ολόκληρα χρόνια! Παρότι ο Έρικ Τεν Χαγκ διαβεβαίωνε πως είναι θέμα χρόνου να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τελικά αποδείχθηκε ότι έπεσε έξω. Η ομάδα του συνετρίβη από την Νιούκαστλ και έμεινε εκτός League Cup, ενώ υποφέρει σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι και γι' αυτό η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει το ενδεχόμενο της αποπομπής του Ολλανδού τεχνικού, όπως αποκαλύπτουν οι Times. Η Μάντσεστερ δε μένει σε αυτό, αλλά ταυτόχρονα διερευνά ποιος είναι ο καταλληλότερος για να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ και ήδη έχουν πέσει δύο ονόματα στο τραπέζι: αυτά των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο Ζιζού δεν προπονεί κάποια ομάδα μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021, ενώ ο Αμορίμ βρίσκεται στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει κερδίσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τον τρόπο παιχνιδιού του στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags