Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα στο ποδόσφαιρο, όλο και κάτι γίνεται και σε αφήνει... κάγκελο. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε από το άκουσμα της είδησης, ότι εξετάζεται η δεκάλεπτη αποβολή ενός ποδοσφαιριστή, που βλέπει την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Times", το IFAB (Συμβούλιο Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) σκέφτεται να αντιγράψει το σενάριο που χρησιμοποιείται στο ράγκμπι, όπου μόνο ο αρχηγός της ομάδας μπορεί να πλησιάσει έναν διαιτητή για να συζητήσει αποφάσεις.

Είναι ένας τρόπος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων, για να περιοριστούν οι διαμαρτυρίες και γενικά οι άσχημες συμπεριφορές προς τους ρέφερι. 

"Οι παίκτες μπορεί να μην ανησυχούν τόσο πολύ για το να πάρουν κίτρινη κάρτα επειδή είπαν κάτι ακατάλληλο σε έναν διαιτητή, αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά αν ξέρουν ότι σημαίνει ότι θα αποβληθούν για δέκα λεπτά και θα είναι εκτός γηπέδου. Οι παίκτες που πλησιάζουν (διαιτητές) με επιθετικό τρόπο απλά δεν θα μπορούν να γίνουν πια ανεκτοί. Έχουμε δει ακόμη και σε πολλές περιπτώσεις όπου παίκτες σκόπιμα πάνε πίσω από έναν διαιτητή με άλλους να έρχονται μπροστά του, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει", ανέφερε ο Λούκας Μπρουντ, διευθύνων σύμβουλος του IFAB στους "Times".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως: Ο Ζιντάν ζήτησε από τον Σισέ να έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Τζιμπρίλ διάλεξε Λίβερπουλ!