Facebook Pixel Premier League: Τρόμος στην Αγγλία - "Κατέρρευσε" στον αγωνιστικό χώρο για 2η φορά ο αρχηγός της Λούτον! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-16 18:58:00

Τρόμος στην Αγγλία - "Κατέρρευσε" στον αγωνιστικό χώρο για 2η φορά ο αρχηγός της Λούτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Σοκαριστικό συμβάν, που προκάλεσε τη διακοπή της αναμέτρησης Μπόρνμουθ-Λούτον! Τα πρώτα νέα για την κατάσταση της υγείας του Τομ Λόκιερ.

Οι θεατές της αναμέτρησης Μπόρνμουθ-Λούτον και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης "πάγωσαν", καθώς ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Τομ Λόκιερ, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο χορτάρι! Σύμφωνα με τις πρώτες πληφορίες, ο διεθνής Ουαλός ανέκτησε τις αισθήσεις του στα αποδυτήρια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο 60ό λεπτό, με τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων να σπεύδουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Ουαλό αμυντικό.

Ο αρχηγός της Λούτον αποχώρησε τελικά με φορείο από το γήπεδο, με τον κόσμο να χειροκροτά και να προσεύχεται ώστε να πάνε όλα καλά σχετικά με την υγεία του ποδοσφαιριστή. Η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά και δεν ολοκληρώθηκε, με το σκορ στο 1-1.

Λίγα λεπτά μετά ήρθαν και τα πρώτα νέα, τα οποία ήταν άμεσα και φαίνεται πως είναι και ευχάριστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. «Eίναι ξύπνιος και ανταποκρίνεται», τόνισε ο γιατρός της Μπόρνμουθ και καθησύχασε προς το παρόν άπαντες σχετικά με τον Τομ Λόκιερ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Λόκιερ καταρρέει εν μέσω παιχνιδιού μέσα σε λίγους μήνες, αφού του είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο και στον τελικό ανόδου της Championship τον περασμένο Μάιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags