Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Σοκ με Τσιμίκα: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για σοβαρή ζημιά - Τεράστιο πλήγμα και για την Εθνική Ελλάδας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-23 22:20:00

Σοκ με Τσιμίκα: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για σοβαρή ζημιά - Τεράστιο πλήγμα και για την Εθνική Ελλάδας!

Sportdog Team

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στους ανθρώπους της Λίβερπουλ, αλλά και σε αυτούς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο τραυματισμός που υπέστη ο διεθνής αριστερός μπακ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε αυτό που φοβούνταν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, δηλαδή ότι ο Κώστας Τσιμίκας υπέστη κάταγμα κλείδας στο ντέρμπι με την Άρσεναλ!

Πρόκειται για τραυματισμό που θα οδηγήσει τον Τσιμίκα στο χειρουργείου και αυτομάτως θα σημάνει την απουσία του Έλληνα άσου για μήνες από την αγωνιστική δράση, ενώ πιθανότατα θα λείψει από τα μπαράζ για το Euro 2024 τον προσεχή Μάρτιο.

Ο Τσιμίκας στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά σε μία εντελώς ασυνήθιστη φάση. Στο 33ο λεπτό ο Μπουκάγιο Σάκα έσπρωξε τον διεθνή μπακ κοντά στη γραμμή του πλαγίου άουτ, με συνέπεια να πέσει να δύναμη πάνω στον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ.

Θυμίζουμε πως η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στον ημιτελικό τον play-off, και εφόσον προκριθεί στον τελικό θα κοντραριστεί με Γεωργία ή Λουξεμβούργο, έπαθλο την πρόκριση στο Euro 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: τα Σπάτα ο... νέος Τοροσίδης για ΑΕΚ - Δεξί μπακ με τακτική προσήλωση - Στα 16 κυνηγάει το μεγάλο όνειρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags