Facebook Pixel Ντίνος Μαυροπάνος: "Τρελαμένος" ο Μαυροπάνος μετά το γκολ κόντρα στην Άρσεναλ - "Έπιασε" Ζαγοράκη, Παπασταθόπουλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-30 10:32:00

"Τρελαμένος" ο Μαυροπάνος μετά το γκολ κόντρα στην Άρσεναλ - "Έπιασε" Ζαγοράκη, Παπασταθόπουλο

Sportdog Team

Ο Έλληνας στόπερ ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Άρσεναλ, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του, και στις δηλώσεις του έδειξε να είναι ενθουσιασμένος.

Ντίνος Μαυροπάνος: Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος χθες σκόραρε στη μεγάλη νίκη που έκανε η Γουέστ Χαμ επί της παλιάς του ομάδας την Άρσεναλ, χωρίς να το πανηγυρίσει και δήλωσε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για αυτόν όταν πέτυχε το πρώτο γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «σφυριά» πήραν μεγάλο διπλό επί των «κανονιέρηδων» με 0-2 μέσα στο Emirates με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 55ο λεπτό με τρομερή κεφαλιά μέσα στην περιοχή.

Ο 26χρόνος μιλώντας μετά το παιχνίδι, τόνισε ότι ήταν η καλύτερη δυνατή στιγμή για να πετύχει το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Γουέστ Χαμ, αλλά και στο αγγλικό πρωτάθλημα γενικότερα.

«Είναι η καλύτερη στιγμή για να σκοράρω το πρώτο μου γκολ για την Γουέστ Χαμ, αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ. Παίξαμε πολύ καλά, δουλέψαμε αρκετά τις στημένες φάσεις και σήμερα πετύχαμε γκολ από μία τέτοια. Η δουλειά όλων ήταν τρομερή. Το πνεύμα της ομάδας ήταν φανταστικό και δουλέψαμε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά είχαμε μερικές αντεπιθέσεις και αυτές μας έδωσαν τα γκολ» είπε ο Μαυροπάνος.

Παράλληλα έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στην Αγγλία, στις 28 Δεκεμβρίου του εκάστοτε ημερολογιακού έτους, στον 21ο αιώνα. Και διευκρινίζουμε πως συζητάμε για την τρέχουσα χιλιετία, διότι το σκηνικό έλαβε χώρα για πρώτη φορά, το 1999, με έναν άλλον εκ των 30 Ελλήνων, που έχουν αγωνιστεί συνολικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος πριν από 24 χρόνια και… μία ημέρα, είχε σημειώσει το τελευταίο του γκολ στην καριέρα του με τη Λέστερ, κόντρα στη Νιούκαστλ. Το σκορ βρισκόταν στο 2-0, η ομάδα του Νίκου Νταμπίζα (επίσης βασικός), έφτανε σε ένα μεγάλο «διπλό» στο «Φίλμπερτ Στριτ», αλλά ο «Ζαγόρ» φρόντισε να τη δυσκολέψει.

Μείωσε 10 λεπτά πριν το τέλος, αλλά το 2-1 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης, με τις «καρακάξες» να αποτελούν την τελευταία ομάδα εντός εκείνου του ημερολογιακού έτους, τις οποίες ο Θοδωρής Ζαγοράκης αντιμετώπισε για 90 λεπτά!

Πλέον, ο Ντίνος Μαυροπάνος μπήκε σε αυτό το «κλειστό» club των Ελλήνων και συνολικά, έγινε ο πρώτος Έλληνας που σκοράρει σε επίπεδο Premier League, μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που σκόραρε την Πρωτοχρονιά του 2020, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τερίμ: "Ήρθα να γράψω ιστορία στον ΠΑΟ" - Αποθέωσε Γιοβάνοβιτς - Τον ρώτησαν οι Τούρκοι για Μπακασέτα! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags