Facebook Pixel Premier League: Στα "μαλακά" η Φόρεστ, εκτιμά ο βρετανικός Τύπος - Αισιοδοξία για την Έβερτον - "Τρέμουν" οι big4
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 17:03:00

Στα "μαλακά" η Φόρεστ, εκτιμά ο βρετανικός Τύπος - Αισιοδοξία για την Έβερτον - "Τρέμουν" οι big4

Sportdog Team

 Σύμφωνα με το Skysports η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κινδυνεύει, μάξιμουμ με αφαίρεση 6 βαθμών για παραβίαση του Financial Fair Play, όχι πάντως πριν τις 24 του ερχόμενου Μαΐου όταν και θα ολοκληρωθούν οι ακροάσεις της υπερασπιστικής της γραμμής.

Σε χειρότερη θέση όλων, η πρωταθλήτρια Αγγλίας, αλλά και Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι που κατηγορείται για 115 παραβιάσεις από το 2009 έως και το 2018. «Ραβασάκια» ετοιμάζονται να λάβουν και οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.   

Ανακοινώνοντας το επίσημο άνοιγμα της έρευνας για τα οικονομικά της Σίτι, χωρίς όμως ν’ αναφερθεί στην ημερομηνία της πρώτης ακρόασης, ο Ceo της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς επανέλαβε ότι η τιμωρία αφαίρεσης 10 βαθμών, που επιβλήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου στην Έβερτον πιθανότατα ν’ αλλάξει όταν και θα συζητηθεί η έφεση που υπέβαλλαν οι «Toffees», και ανεξάρτητα από τη νέα κατηγορία που της απαγγέλθηκε την περασμένη Δευτέρα και που αφορούσε την 3ετία ’20-’23.

«Υπάρχουν ομάδες που χρειάζονται βοήθεια για να επιβιώσουν και όχι να μπαίνουν συνεχώς σε μία ατελείωτη, δικαστική δίνη», τόνισε ο Μάστερς. Σ’ αυτήν την κατηγορία βρίσκεται και η Φόρεστ, όχι όμως και οι  4 «μεγάλες» που κινδυνεύουν με πολύ βαρύτερες ποινές, από την αφαίρεση βαθμών, σε υπέρογκα πρόστιμα, έως όμως και τον υποβιβασμό.    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags