Facebook Pixel Sportdog.gr | Αχόρταγος ο Γουόκερ: Απάτησε τη σύζυγο του και την ερωμένη του με μια τρίτη γυναίκα που είναι μοντέλο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 14:21:00

Αχόρταγος ο Γουόκερ: Απάτησε τη σύζυγο του και την ερωμένη του με μια τρίτη γυναίκα που είναι μοντέλο!

Sportdog Team
Αχόρταγος ο Γουόκερ: Απάτησε τη σύζυγο του και την ερωμένη του με μια τρίτη γυναίκα που είναι μοντέλο!

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι ήταν παντρεμένος με την Άννι, αλλά την απάτησε με την Λόριν Γκουντμαν και τώρα βγήκε στο φως της δημοσιότητας πως απατούσε και τις δύο με ένα μοντέλο. Τρία ταμπλό ανοιχτά είχε ο Άγγλος μπακ.

Ο Κάιλ Γουόκερ φέρεται να γνώρισε το μοντέλο σε ένα κλαμπ τον Ιανουάριο του 2019, τέσσερις μήνες πριν χωρίσει για λίγο από τη σύζυγό του, Αννι Κίλνερ και έκτοτε είχε σχέση μαζί του. Η σχέση με το μοντέλο κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής και η influencer, Λόριν Γκουντμαν είχαν επίσης μια σύντομη... πτώση το 2019. Η Λόριν γέννησε το πρώτο της παιδί με τον διεθνή άσο, Κάιρο, τον Απρίλιο του 2020.

Ο Κάιλ και η 31χρονη Άννι παντρεύτηκαν το 2022 και τώρα έχουν μαζί τρία αγόρια, αλλά καμία δεν ήξερε για την τρίτη γυναίκα του Γουόκερ. Ο μελλοντικός πατέρας έξι παιδιών φαίνεται πως έχει μεγάλη αγάπη στο γυναικείο φύλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags