Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Nέα δεδομένα για τον τραυματισμό του Τσιμίκα - Τόσο καιρό θέλει για να επιστρέψει
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 17:10:00

Nέα δεδομένα για τον τραυματισμό του Τσιμίκα - Τόσο καιρό θέλει για να επιστρέψει

Sportdog Team
Nέα δεδομένα για τον τραυματισμό του Τσιμίκα - Τόσο καιρό θέλει για να επιστρέψει

Οι Κόκκινοι μέσω επίσημης ενημέρωσης μεταξύ άλλων έκαναν γνωστό τον χρόνο που χρειάζεται ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ώστε να επιστρέψει πλήρως στην αγωνιστική δράση.

Κώστας Τσιμίκας: Εκτός δράσης είναι εδώ και αρκετό καιρό ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, έχοντας υποστεί κάταγμα στην κλείδα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για απουσία τριών μηνών από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, κάτι πάντως που ανέτρεψε με τις δηλώσεις του ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ.

«Ο Κώστας είναι τώρα τέσσερις εβδομάδες μετά το χειρουργείο, επομένως χρειάζεται πιθανώς άλλες δύο εβδομάδες γιατί πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το οστό είναι δυνατό και το οστό έχει επουλωθεί πριν πάει στην προπόνηση της πρώτης ομάδας» είπε σχετικά ο Πεπάιν Λάιντερς, με αυτή την εξέλιξη να σημαίνει ότι ο Κώστας Τσιμίκας α είναι διαθέσιμος στις 21 Μαρτίου για τον ημιτελικό των πλέι οφ του Nations League κόντρα στο Καζακστάν και μετά και για τον τελικό εφόσον προκριθεί η Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags