Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου: Δεν πήγε καλά αυτό! Στις χειρότερες μεταγραφές του χειμώνα στην Premier League ο Μήτρογλου (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 07:51:00

Δεν πήγε καλά αυτό! Στις χειρότερες μεταγραφές του χειμώνα στην Premier League ο Μήτρογλου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν πήγε καλά αυτό! Στις χειρότερες μεταγραφές του χειμώνα στην Premier League ο Μήτρογλου (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας επιθετικός έγινε μέλος της Φούλαμ το 2014 όμως δεν κατάφερε ποτέ να πιάσει τα... στάνταρ που περίμενε η αγγλική ομάδα, με αφιέρωμα από Μέσο του Νησιού να τον έχει ανάμεσα στις χειρότερες μεταγραφές που έγιναν καλοκαίρι.

Κώστας Μήτρογλου: Οι φοβερές εμφανίσεις του Έλληνα επιθετικού με τον Ολυμπιακό, είχε κάνει τον Γενάρη του 2014 την Φούλαμ να δώσει 15 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό τους, όμως η παρουσία του στο Νησί ήταν απογοητευτική αφού σε 2,5 χρόνια στο σύλλογο του Λονδίνου είχε τρεις συμμετοχές χωρίς να σκοράρει, με τη Μπενφίκα το 2016 να τον αγοράζει έναντι 7 εκατομμυρίων.

Με αφορμή το γεγονός ότι βρισκόμαστε μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο το βρετανικό 90min τοποθέτησε τον Έλληνα επιθετικό στη λίστα μερικών εκ των χειρότερων μεταγραφών που έγιναν Γενάρη στην Premier League, εκεί που ο Κώστας Μήτρογλου είναι μαζί με τον Τόρες, που πήγε από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι τον Γενάρη του 2011, όπως και ο Σάντσες που έκανε το δρομολόγια από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ρεπορτάζ... βόμβα από την Τουρκία - "Μπακαμπού για Παναθηναϊκό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags