Facebook Pixel Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Κλοπ: Φαβορί ο Αλόνσο, στη ’’μάχη’’ ο αρχηγός με τον νέο Πεπ και τον... Έλληνα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-27 00:05:00

Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Κλοπ: Φαβορί ο Αλόνσο, στη ’’μάχη’’ ο αρχηγός με τον νέο Πεπ και τον... Έλληνα!

Sportdog Team
Οι υποψήφιοι διάδοχοι του Κλοπ: Φαβορί ο Αλόνσο, στη ’’μάχη’’ ο αρχηγός με τον νέο Πεπ και τον... Έλληνα!

Οι κόκκινοι θα πορευτούν χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ από το καλοκαίρι και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε στους φίλους της ομάδας με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σενάρια ''φούντωσαν'' όσον αφορά το διάδοχο του Γερμανού προπονητή!

Πάμε στα ονόματα, που έχουν γραφτεί και θεωρούνται υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κλοπ. Πρώτο όνομα, ποιο άλλο; Ο Τσάμπι Αλόνσο! Ο Ισπανός κόουτς κάνει... όργια στη Γερμανία, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και ο ίδιος έχει ένα στιλ ποδοσφαίρου που είναι κοντά σε αυτό της Λίβερπουλ. 

Δεύτερο όνομα: ο ένας και μεγάλος αρχηγός των κόκκινων, Στίβεν Τζέραρντ. Πρόσφατα ανανέωσε με την Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας έως το 2027, όμως περιμένει την ευκαιρία του και δεν αποκλείεται να κάτσει στον πάγκο του κλαμπ. Αυτός που ο Πεπ θα ήθελε για διάδοχό του

Υποψήφιος νούμερο 3, ο Ρομπέρντο Ντε Τσέρμπι. Ο κόουτς της Μπράιτον έχει ''μαγνητίσει'' σύσσωμο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που με το σχέδιο που παρουσιάζει, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έχει ''υμνήσει'' ενώ η πίεση είναι συστατικό στοιχείο της ομάδας του όπως και στη Λίβερπουλ και το όνομά του παίζει αρκετά. Φήμες αναφέρουν και τον Νάγκελσμαν ως πιθανό διάδοχο, αλλά οι ''χαμηλές πτήσεις'' του σε Μπάγερν και Εθνική Γερμανίας είναι αποτρεπτικός παράγοντας.

Το τελευταίο όνομα που παίζει είναι του Άγγελου Ποστέκογλου. Ο 58χρονος προπονητής έχει την Τότεναμ στην 5η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος στο -8 από την κορυφή μετά από 21 αγωνιστικές, είναι δηλωμένος οπαδός της Λίβερπουλ και μια περίπτωση που θα παίξει δυνατά για τη διάδοχη κατάσταση του Γιούργκεν Κλοπ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags