Facebook Pixel Sportdog.gr | Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Ο πραγματικός λόγος που ο Κλοπ αποφάσισε να φύγει από τη Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 08:40:00

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Ο πραγματικός λόγος που ο Κλοπ αποφάσισε να φύγει από τη Λίβερπουλ

Sportdog Team
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Ο πραγματικός λόγος που ο Κλοπ αποφάσισε να φύγει από τη Λίβερπουλ

«Ο normal One» που ήταν τελικά κάτι εντελώς ξεχωριστό...
 

Πέρσι, τέτοια εποχή θα έμοιαζε λογικό να το κάνει. Τέλη Γενάρη και η Λίβερπουλ έχανε 2-0 από τη Γουλβς, κατρακυλώντας στην 10η θέση και στο -21 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Σε διάστημα ενός μήνα οι reds είχαν ηττηθεί επίσης δύο φορές από την Μπράιτον και μία από την Μπρέντφορντ.

Δεν είχαν πάρει ούτε τους μισούς από τους 60 πιθανούς βαθμούς μετά από 20 αγώνες και απείχαν τέσσερις από την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Γιούργκεν Κλοπ όμως δεν είναι ένας κλασικός τύπος προπονητή, που θα ακολουθούσε ένα παρωχημένο πρωτόκολλο. Βασικά, δεν είναι καν ένας συνηθισμένος τύπος ανθρώπου. Σιγά μην έφευγε στα δύσκολα. Σιγά μην το έβαζε στα πόδια μετά από μία αποτυχημένη σεζόν. Όχι, δεν θα ήταν ο Κλοπ. Δεν θα ήταν αυτός που αποθεώνει και αποθεώνεται από το KOP κάθε φορά που τινάζει τη σφιγμένη γροθιά του. Δεν θα ήταν αυτός που χρησιμοποίησε τη φράση «ερωτευμένος» όταν τον Απρίλιο του 2022 επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το 2026.

Διαβάστε τη συνέχεια στο menshouse.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags