Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό θα κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος από τη Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 00:47:00

Αυτό θα κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος από τη Λίβερπουλ

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Γερμανός προπονητής  ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι εγκαταλείπει τον αγγλικό σύλλογο έπειτα από εννέα χρόνια επειδή έμεινε από ενέργεια.

Αν και πολλοί τον συνδέουν με μια νέα δουλειά, όπως η Μπαρτσελόνα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Κλοπ να εκπληρώσει την υπόσχεσή του ότι θα πάει διακοπές ενός έτους μετά τη Λίβερπουλ. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Ο Γερμανός σκοπεύει να δημιουργήσει έναν «οικολογικό οικογενειακό παράδεισο» στη Μαγιόρκα αφού αγόρασε μια βίλα στο νησί των Βαλεαρίδων για τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Η βίλα στη Μαγιόρκα

Ο Γιούργκεν και η σύζυγός του Ούλα αποφάσισαν να κατεδαφίσουν και να ανακαινίσουν την υπάρχουσα βίλα. Ο Κλοπ αγόρασε το αναφερόμενο σπίτι τον Ιούνιο του 2022 από τον Ελβετό επιχειρηματία και καλλιτέχνη Rolf Knee. Το ακίνητο είναι 5.000 τετραγωνικά μέτρα.

Ο Γερμανός μετέτρεψε τη βίλα σε σπίτι χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, όπου τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά τα δύο συστήματα ρυθμίζονται από έναν υπολογιστή για να διασφαλιστεί ότι η θερμοκρασία στο σπίτι παραμένει αμετάβλητη, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία.

Οι ηλεκτρικές συσκευές ρυθμίζονται επίσης από ένα κεντρικό σύστημα που μπορεί να ελέγξει ο Κλοπ  από το τηλέφωνό του.

Όλες αυτές οι επισκευές αναμένεται να μειώσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 75 τοις εκατό. Μέσα σε αυτό υπάρχει ένα υπερσύγχρονο σύστημα άρδευσης, σχεδιασμένο να αναγνωρίζει πότε χρειάζεται να ανάψει μόνο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags