Facebook Pixel Ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου η Νότιγχαμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 00:31:00

Ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου η Νότιγχαμ - Νίκη στα πέναλτι κόντρα σε Μπρίστολ

Ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου η Νότιγχαμ - Νίκη στα πέναλτι κόντρα σε Μπρίστολ

Μπορεί η Φόρεστ να χρειάστηκε να φτάσει μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Μπρίστολ Ρόβερς, με την κανονική διάρκεια και την παράταση να ολοκληρώνεται στο 1-1, με γκολ των Οριγκί και Νάιτ, όμως κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας στην "ρώσικη ρουλέτα" με 5-3, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μοιραίο τον Μπελς, που αστόχησε στη δεύτερη εκτέλεση.

FA Cup: Το 0-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Μπρίστολ, οδήγησε τις δύο ομάδες σε ρεβάνς στο γήπεδο της Νότιγχαμ, με τον Ντιβόκ Ορίγκι μόλις στο 8ο λεπτό να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίζονται στην Championship, βρήκαν άμεση απάντηση με τον Νάιτ στο 14' να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, προχώρησε σε πέντε αλλαγές για να διορθώσει την εικόνα της Νότιγχαμ, ωστόσο η Μπρίστολ άντεξε μέχρι το φινάλε με το 1-1 να οδηγεί τις δύο ομάδες στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο και πάλι δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έλυσαν την διαφορά τους στα πέναλτι, με τον Μπελ να είναι ο μοιραίος για την Μπρίστολ αφού αστόχησε στην τρίτη εκτέλεση, με τους παίκτες της Νότιγχαμ να δείχνουν την απόλυτη ευστοχία. Έτσι, η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη «λύγισε» με 5-3 την Μπρίστολ και πανηγύρισε την πρόκρισή της στους «16» του FA Cup.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίσιμες ωρες για το μέλλον του Βεζένκοφ - Πόσο να αντέξει στο NBA - Τον... παρακαλάει η Ευρώπη να γυρίσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags