Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ αντιμετωπίζει φυλάκιση για συνωμοσία ναρκωτικών
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-14 14:04:00

Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ αντιμετωπίζει φυλάκιση για συνωμοσία ναρκωτικών

Sportdog Team
Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ αντιμετωπίζει φυλάκιση για συνωμοσία ναρκωτικών

Ομολόγησε την ενοχή του για μια σειρά από κατηγορίες.

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη νεολαία του συλλόγου, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για συνωμοσία ναρκωτικών. Ο Τζέιμι Κασίντι είναι σήμερα 46 ετών και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής παίκτης στην ομάδα Νέων της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, έχοντας συμπαίκτες τους Μάικλ Όουεν και Τζίμι Κάραχερ κέρδισε το FA Youth Cup το 1996. Ομως, ένας τραυματισμός του στοίχισε μια σπουδαία καριέρα.

Ο Κασίντι συνελήφθη από αστυνομικούς και ομολόγησε την ενοχή του για μια σειρά από κατηγορίες. Στην αυτοβιογραφία του το 2008, ο Κάραχερ έγραψε ότι ο Κασίντι «θα ήταν κανονικός στη Λίβερπουλ αν δεν είχε υποφέρει τόσο πολύ από τραυματισμούς».

Συνελήφθη ως μέρος της διείσδυσης της αστυνομίας σε ένα κρυπτογραφημένο τηλεφωνικό δίκτυο που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες για την πώληση ναρκωτικών, την προμήθεια πυροβόλων όπλων και την οργάνωση βίας.

Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο δικαστήριο, ο Κάσιντι ομολόγησε την ενοχή του για συνωμοσία για την παροχή ναρκωτικών κατηγορίας Α και για συνωμοσία για απόκρυψη, συγκάλυψη, μετατροπή ή μεταφορά εγκληματικής περιουσίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags