Facebook Pixel Έπεσε η ποινή αφαίρεσης βαθμών της Έβερτον
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 19:00:00

Αλλάζουν όλα στην Premier League - Έπεσε η ποινή αφαίρεσης βαθμών της Έβερτον

Sportdog Team
Αλλάζουν όλα στην Premier League - Έπεσε η ποινή αφαίρεσης βαθμών της Έβερτον

Νέα δεδομένα στο αγγλικό πρωτάθλημα, μιας και όπως έγινε γνωστό η ανεξάρτητη επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να ρίξει την ποινή της Έβερτον για παραβίαση των οικονομικών κανονισμών.

Έβερτον: Ευχάριστα νέα για τα Ζαχαρωτά μιας και το μεσημέρι της Δευτέρας (25/2) έγινε γνωστό ότι η ανεξάρτητη επιτροπή αποφάσισε να ρίξει την ποινή που είχε επιβληθεί στην ομάδα για παραβίαση οικονομικών κανόνων της Premier League από αφαίρεση 10 βαθμών που είχε αρχικά επιβληθεί στους 6.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Λίβερπουλ σημείωσε πολύ μεγάλες οικονομικές απώλειες ύψους 425 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε διάστημα τριών ετών, με το ποσό αυτό να είναι υψηλότερο κατά 285 εκατομμύρια ευρώ από αυτό που οι οδηγίες της Premier League επιτρέπουν τους συλλόγους να χάσουν σε ένα χρονικό διάστημα τριών ετών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει και αλλαγές στη βαθμολογία της Premier League μιας και η Έβερτον πλέον κερδίζει πλέον τέσσερις βαθμούς και να πιάνει την Μπρέντφορντ στην 15η θέση του πίνακα με 25 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπάνα" Αλαφούζου στους παίκτες για Λαμία, Κηφισιά - Τους έκοψε το μισό πριμ για ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags