Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό! Ο Κλοπ επαινεί τη μέθοδο προπονητή που απολύθηκε από τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-02 00:32:00

Φοβερό! Ο Κλοπ επαινεί τη μέθοδο προπονητή που απολύθηκε από τον Ολυμπιακό

Του Γιώργου Βροντάκη
Φοβερό! Ο Κλοπ επαινεί τη μέθοδο προπονητή που απολύθηκε από τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Λίβερπουλ εξήρε το στυλ που έχει εφαρμόσει ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών. «Έχουν πραγματική ιδέα να παίζουν ποδόσφαιρο»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι αδιαμφισβήτητα από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως και εξήρε τη δουλειά που έχει κάνει ο Κάρλος Κορμπεράν στη Γουέστ Μπρομ.

Ο Ισπανός προπονητής είχε αντικαταστήσει τον Πέδρο Μαρτίνς μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού για μόλις 11 παιχνίδια. Ο απολογισμός του ήταν δύο νίκες, έξι ισοπαλίες (δύο προκρίσεις στα πέναλτι) και τρεις ήττες.

Ο Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται, πλέον, στη Γουέστ Μπρομ και η καλή δουλειά του στο ποδόσφαιρο δεν περνάει απαρατήρητη. Η Γουέστ Μπρόμιτς ήταν πολύ χαμηλά, όταν ο Ισπανός τεχνικός, ανέλαβε τα ηνία τον Οκτώβριο του 2022.

«Είδα πρόσφατα τη Γουέστ Μπρομ και έχουν μια πραγματική ιδέα να παίζουν ποδόσφαιρο»

Όμως, ο Κορμπεράν δεν ζει μόνο με τα αποτελέσματα, καθώς το στυλ της ομάδας του έχει προκαλέσει τον θαυμασμό του ίδιου του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος, πρόσφατα, σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε θαυμαστής της Αγγλικής δεύτερης Κατηγορίας.

"Λατρεύω το Πρωτάθλημα. Το παρακολουθώ συχνά. Η ένταση με την οποία παίζεται είναι τρελή. Ουάου! Το πρωτάθλημα είναι απίστευτα δύσκολο. Είναι εντυπωσιακό. Είδα πρόσφατα τη Γουέστ Μπρομ και έχουν μια πραγματική ιδέα να παίζουν ποδόσφαιρο" είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Υπάρχει μια στατιστική πτυχή που η Γουέστ Μπρομ έχει μετατρέψει στη μεγάλη «δύναμή» της. Αυτό είναι αυτό που στην Αγγλία αποκαλούν «καθαρή εστία». Έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της 15 φορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags