Facebook Pixel Σάλος με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-16 16:58:00

Σάλος με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! Έκανε τον τραυματία για δώσει οδηγίες ο προπονητής του

Sportdog Team
Σάλος με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! Έκανε τον τραυματία για δώσει οδηγίες ο προπονητής του

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες καθώς πρώην ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων κατά τη διάρκεια αγώνα έκανε τον τραυματία ώστε ο προπονητής του να δώσει οδηγίες.

Ζοσέ Σα: Σάλος έχει προκληθεί με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα τις τελευταίες ώρες, μιας και έπειτα από συνεννόηση προφανώς με το τεχνικό τιμ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γουλβς με την Κόβεντρι για το FA Cup, με την ομάδα της Championship τελικά να παίρνει μια τεράστια νίκη με 3-2 σκοράροντας στο 90+10', έπεσε στο έδαφος επικαλούμενος τραυματισμό και το ιατρικό τιμ μπήκε μέσα για τις πρώτες βοήθειες, αλλά φάνηκε στη συνέχεια ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Μάλιστα την ώρα που ο Ζοσέ Σα δεχόταν τις πρώτες βοήθειες ο Γκάρι Ο’ Νιλ φώναξε όλη την ομάδα για να δώσει οδηγίες και μόλις ολοκλήρωσε τα όσα έλεγε ο Πορτογάλος πετάχτηκε πάνω και παράλληλα βοήθησε μέλος του ιατρικού τιμ για να σηκωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζουν την μπάνκα" οι Αγγελόπουλοι - Δίνουν μεγαλύτερο συμβόλαιο από Σλούκα στον "εκλεκτό" του Μπαρτζώκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags