Facebook Pixel Οι παίκτες ομάδας της PL ζήτησαν την απόλυση του προπονητή
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 19:28:00

Καζάνι που... βράζει τοπ αγγλική ομάδα - Οι παίκτες ζήτησαν την απόλυση του προπονητή

Sportdog Team

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται ότι είναι πασίγνωστος προπονητής αγγλικής ομάδας μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ποδοσφαιριστές του ζήτησαν την απόλυσή του από τη διοίκηση.

Τσέλσι: Ακόμα μια γκέλα τη φετινή χρονιά για τους Μπλε, μιας έμεινε το 2-2 με τη Μπέρνλι, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες, αποτέλεσμα που τους φέρνει στην 11η θέση έχοντας 40 βαθμούς και τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, στις δηλώσεις του να μιλάει με μεγάλο εκνευρισμό για τους ποδοσφαιριστές του.

«Δείξαμε ότι δεν έχουμε ούτε την ικανότητα, ούτε την ενέργεια, ούτε την πείνα, ούτε το ελάχιστο που χρειάζεται για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι τόσο απογοητευμένος που πιστεύω ότι πια είναι θέμα μυαλού και όχι ποδιών.

Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι το ίδιο είμαι ανταγωνιστικός, με το παίζω απλά ποδόσφαιρο. Πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Και η ευθύνη ανήκει σε όλους. Πρέπει να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο να επικοινωνούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος τεχνικός.

Βέβαια τα προβλήματα δεν σταματάνε εδώ για τον Ποκετίνο μιας και όσα είπε προκάλεσαν την οργή κάποιων ποδοσφαιριστών της Τσέλσι οι οποίοι θεώρησαν ότι ο προπονητής τους... ρίχνει ευθύνη που δεν τους αναλογεί, ενώ τα ρεπορτάζ σημειώνουν ότι παίκτες των Μπλε ήταν τόσο δυσαρεστημένοι που ζήτησαν την απόλυση του Αργεντινού, το μέλλον του οποίου στον πάγκο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφί" Καρπετόπουλου για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός: "Αν ο Ρέτσος είχε κάνει φάουλ, αυτό το γκολ δε θα έμπαινε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags