Facebook Pixel Λίβερπουλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Γκολ... μισό πρωτάθλημα ο Μακ Άλιστερ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 23:36:00

Αν μπορείτε, ρίξτε την από την κορυφή - Η Λίβερπουλ πήρε νίκη... τίτλου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! (Hls)

Sportdog Team

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε το "χρυσό" τρίποντο και... καλπάζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Λίβερπουλ, η οποία πήρε την αγχωτική νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-1 χάρη σε γκολ των! Παραμένει στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του Κλοπ, από κάτω της άφησε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ 17', όταν ο Νούνιες έτρεξε για να πιέσει τον Γκρμπιτς και η μπάλα από το βολέ του τερματοφύλακα βρήκε στο απλωμένο πόδι του Ουρουγουανού για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σφυγμό, αντέδρασαν και τελικά ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπράντλεϊ να σοκάρει το Άνφιλντ. Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Μακ Άλιστερ με... φωτοβολίδα για το 2-1 λίγο πριν το τέλος του αγώνα και ο Χάκπο "κλείδωσε" τη νίκη με τέρμα του στο 90'!

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ (73' Χάκπο), Σόμποσλαϊ (73' Τζόουνς), Τ, Μακάλιστερ, Χράφενμπερχ (60' Ρόμπερτσον), Σαλάχ (60' Έλιοτ), Νούνιες, Ντίας

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Γκρμπιτς, Χόλγκεϊτ, Αχμέντοτζιτς, Τράστι (78' Μπρουκς), Μπογκλ, Βινίσιους, Αρμπλάστερ, Χάμερ (62' Όσμπορν), Ρόμπινσον, Μακατί (63' Οσούλα), Μπέρετον (63' Μακμπέρνι)

Δείτε τα στιγμιότυπα στην κορυφή του κειμένου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags