Facebook Pixel Έπος της Τσέλσι με 2γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα σε Γιουνάιτεντ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-05 00:24:00

Η ανατροπή του αιώνα σε μυθική ματσάρα - 4-3 η Τσέλσι τη Γιουνάιτεντ με 2 γκολ μετά το... 100’! (Hls)

Sportdog Team

Τρομερά πράγματα στο Στάνφορντ Μπριτζ με τους Μπλε μέχρι το 90+8' να είναι πίσω στο σκορ με 2-3 μετά από ανατροπή που είχε κάνει η Γιουνάιτεντ αν και ήταν πίσω με δύο γκολ, όμως με γκολ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+10΄του Πάλμερ και δυνατό σουτ εντός περιοχής του ίδιου παίκτη που κόντραρε πάνω στον Μακτόμινεϊ έφτασε στο 4-3 και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Premier League: Το ματς της σεζόν στο Λονδίνο! Επική ανατροπή για την Τσέλσι με δύο γκολ του Πάλμερ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ύστερα από ένα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Stamford bridge», η Τσέλσι πήρε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή, χάρη σε δύο γκολ του Κόουλ Πάλμερ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου στην αναμέτρηση ήταν έτοιμο για τον Άντονι, ο οποίος είχε συμμετοχή στα τέσσερα από τα επτά συνολικά γκολ της αναμέτρησης, όμως στο τέλος δόθηκε στον Πάλμερ, που με δικό του χατ-τρικ και δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Γκολ, θέαμα και «μοιραία» λάθη εκατέρωθεν σε ένα απολαυστικό πρώτο ημίχρονο 

Ο Κόνορ Γκάλαχερ εκμεταλλεύτηκε τα συνεχόμενα λάθη της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κακή αντίδραση του Ονάνα και άνοιξε το σκορ 3 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, σκοράροντας το γρηγορότερο γκολ της Τσέλσι κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» από τον Οκτώβρη του 2016.  

Τη σκυτάλη από τον Άγγλο μέσο πήρε ο Πάλμερ, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ το κερδισμένο πέναλτι του Κουκουρέγια από τον Άντονι. Ο εντυπωσιακός φέτος, Άγγλος μεσοεπιθετικός έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Premier League με επτά στις επτά εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, μετά τους Γιαγιά Τουρέ, Ρούμπεν Νέβες και Ντίμιντας Μπερμπάτοφ. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε αισθητή την παρουσία της για πρώτη φορά στο «Stamford Bridge» στο 34ο λεπτό, όπου ο Γκαρνάτσο εκμεταλλέυτηκε το «μοιραίο» λάθος του Καϊσέδο και μείωσε σε 2-1. Πέντε λεπτά μετά οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάριση με τον Μπρούνο Φερνάντες, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Νταλότ. Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στο Λονδίνο έληξε με δοκάρι του Κόνορ Γκάλαχερ στις καθυστερήσεις. 

Μυθικό φινάλε σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι

Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν οι δύο ομάδες και στο δεύτερο μέρος. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και όλα έδειχναν πως το πέμπτο γκολ της αναμέτρησης στο βροχερό Λονδίνο, δεν θα αργούσε να έρθει. Στο 67ο λεπτό το σύνολο του Έρικ Τεν Χαχ έφτασε στην απόλυτη ανατροπή με ωραία κοντινή κεφαλιά, ύστερα από «μαγική» πάσα με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού από τον Άντονι. 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να διαφυλάξουν το υπέρ τους 2-3 και δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί ώστε να βρουν τέταρτο γκολ και να «κλειδώσουν» το τρίποντο. Χάρη σε μια απερίσκεπτη ενέργεια του Νταλότ στο 99ο λεπτό, η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι και ο Πάλμερ έγραψε το 3-3. Εκεί που όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ο Άγγλος θαυματουργός, έκανε πάλι τα «μαγικά» του και με νέο δικό του γκολ στο 101′, πέτυχε το χατ-τρικ και χάρισε τη νίκη στην Τσέλσι, στο παιχνίδι της σεζόν φέτος στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στου Ρέντη με γερό συμβόλαιο - Ψάχνει ομάδα, δεν θέλει ούτε να ακούει για Ολυμπιακό - Αϊτόρ No2;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags