Facebook Pixel ΣΟΚ πριν το Τότεναμ - Νότιγχαμ! Νεκρός από μαχαιριές κοντά στο γήπεδο
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-07 17:22:00

ΣΟΚ πριν το Τότεναμ - Νότιγχαμ! Νεκρός από μαχαιριές κοντά στο γήπεδο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ πριν το Τότεναμ - Νότιγχαμ! Νεκρός από μαχαιριές κοντά στο γήπεδο (ΦΩΤΟ)

Τεράστια αναστάτωση στο Λονδίνο μιας και λίγο πριν το ματς της Premier League βρέθηκε νεκρός άνδρας έχοντας δεχθεί πολλές μαχαιριές, με την αναμέτρηση πάντως να διεξάγεται κανονικά.

Λονδίνο: Σοκ κοντά στο γήπεδο της Τότεναμ, μιας και λίγες ώρες πριν τον αγώνα κόντρα στη Νότιγχαμ βρέθηκε άνδρας νεκρός  από πολλαπλά τραύματα από μαχαιριές, κάτι που επιβεβαίωσε τόσο η ομάδα του Λονδίνου, όσο και η αστυνομία, με τα Σπιρούνια πάντως μέσω ανακοίνωσης να ενημερώνουν ότι η αναμέτρηση  θα διεξαχθεί κανονικά, παρότι κάποιοι δρόμοι έξω από το στάδιο έχουν κλείσει για να γίνει η έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Northumberland Park, πολύ κοντά στο γήπεδο της Τότεναμ, που είναι στο Λονδίνο, περίπου στις 6 το πρωί, από πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες, ενώ ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο αν η δολοφονία σχετίζεται με οπαδικά κίνητρα ή αν δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "sms" Μαρινάκη σε Μέντες - "Αυτούς τους τρεις θέλω στον Ολυμπιακό" - Ονόματα... Ch. League στη λίστα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags