Έντεκα ποδοσφαιριστές θα φύγουν από το Άνφιλντ με τον ερχομό του Άρνε Σλοτ... Η «εποχή» του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ τελείωσε . Τώρα είναι η σειρά του Ολλανδού τεχνικού και με την άφιξή του υπάρχουν αναχωρήσεις αυτό το καλοκαίρι.

Οι Τιάγκο Αλκαντάρα (33 ετών) και Ζοέλ Ματίπ (32 ετών) είπαν το αντίο, αφού λήγουν τα συμβόλαιά τους στις 30 Ιουνίου και δεν θα παρατείνουν τη μακροχρόνια περιπέτειά τους στο Άνφιλντ, όπως στην περίπτωση των παρακάτω οκτώ παικτών, στη δυναμική της εφεδρικής ομάδας.

Adam Lewis (24 ετών), Melkamu Frauendorf (20 ετών), Mateusz Musialowski (20 ετών), Luke Hewitson (19 ετών), Niall Osborne (19 ετών), Nathan Giblin (18 ετών), Francis Gyimah (17 ετών) και ο Cody Pennington (17 ετών) δεν θα είναι στο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Επίσης, ο Σκωτσέζος δεξιός μπακ, Κάλβιν Ράμσεϊ (20 ετών) θα δοθεί δανεικός στη Γουίγκαν Αθλέτικ.

Όπως είναι αναμενόμενο, αν υπάρξουν αποχωρήσεις με τους Σαλάχ και Ντάργουιν Νούνιες να ακούγονται θα πρέπει να γίνουν και προσθήκες. Ο πρώτος από αυτούς, ο Όλι Γουάτκινς, ο επιθετικός της Άστον Βίλα. Ο 28χρονος Άγγλος φορ είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των κόκκινων.