Ο Τζλόιντ Σάμιουελ , ο οποίος έπαιζε για την Άστον Βίλα και τη Μπόλτον, πέθανε το 2018 σε ηλικία 37 ετών μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο το Range Rover του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό αφού άφησε τα παιδιά του στο σχολείο.

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο Σάμουελ μεγάλωσε στο Λονδίνο, όπου η Τσάρλτον τον υπέγραψε για τις ομάδες νέων της, μια ομάδα από την οποία μετακόμισε στην Άστον Βίλα το 2007.

Μετά από εννέα χρόνια με τους βίλατζερς, πέρασε μια σεζόν ως δανεικός στην Τζίλιγχαμ πριν παίξει τέσσερις σεζόν στη Μπόλτον Γουόντερερς. Στα χρόνια του στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 240 παιχνίδια, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Η Έμμα Πρίτσαρντ, σύζυγος του ποδοσφαιριστή, αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ «The Footballer, His Wife and the Crash» ότι ο εκλιπών ποδοσφαιριστής είχε διπλή ζωή.

Η χήρα εξηγεί στο ντοκιμαντέρ του Netflix ότι ο Σάμουελ είχε «διπλή ζωή» σε μια χώρα της Μέσης Ανατολής με μια δεύτερη σύζυγο, την οποία παντρεύτηκε το 2013, έχοντας ασπαστεί το Ισλάμ για χάρη της.

Περίπου τέσσερις εβδομάδες αφότου πέθανε ο σύζυγός της,  ένας φίλος της αποκάλυψε τ απάντα. Οι δύο γυναίκες μάλιστα γνωρίστηκαν ενώ η Πρίτσαρντ ήταν σε ταξίδι στο Ντουμπάι, αλλά η δεύτερη σύζυγος παρουσιάστηκε ως μάντισσα.

"Προσπαθώ να θρηνήσω το θάνατο του συζύγου μου και μετά ανακαλύπτω ότι είχε μια εντελώς διαφορετική ζωή για επτά χρόνια. Δεν μου ζήτησε ποτέ διαζύγιο. Ποιος είναι ο σύζυγός μου; Τον ξέρω πραγματικά;" ανέφερε ντοκιμαντέρ.

Η δεύτερη σύζυγος ήταν η τραγουδίστρια Helia Sahimi.