Δηλαδή να μην ξαναμοιράσει, σε διοικητικούς, ball boys, stewards, αλλά ακόμη και τους σεκιούριτι, το καλαθάκι με τα ελάχιστα φαγώσιμα (ένα σάντουιτς, ένα αναψυκτικό, ένα σακουλάκι με πατατάκια και μία μπάρα δημητριακών), που συνήθως τους έδινε, για τις υπηρεσίες τους πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι των «Red Devils».

 Το μέτρο, άκρως σουρεαλιστικό, έως όμως και ντροπιαστικό τέθηκε ήδη σ’ εφαρμογή την περασμένη Παρασκευή, στο παιχνίδι με τη Φούλαμ, για την πρεμιέρα της νέας,  ποδοσφαιρικής σεζόν. Και καταγγέλθηκε, ανώνυμα από κάποιον υπάλληλο στον οποίο κοινοποιήθηκε πως, από δω και πέρα ή θα έρχεται φαγωμένος από το σπίτι του ή, εάν τυχόν πεινάσει, έξω από τις τουαλέτες είναι πιθανό, όχι όμως και απόλυτα σίγουρο ότι θα βρει σε ειδικά τραπέζια κάποια αποφάγια που θα έχουν αφήσει οι λεγόμενοι «επίσημοι» της ομάδας.

 Σύμφωνα με τη «Daily Mail», το νέο μέτρο πάρθηκε ύστερα από προσωπική απόφαση του Βρετανού Τζιμ Ράτκλιφ, δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Ineos και συνιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην προσπάθειά του να εξοικονομήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορέσει για την ανακατασκευή του γηπέδου, συνολικού κόστους άνω των 2δις λιρών. Όπως επίσης, δική του ήταν και η απόφαση της αύξησης της τιμής του εισιτηρίου για ένα απλό τουρ στο θρυλικό γήπεδο: από τις 40, στις 61 λίρες…