Ν’ ανοίξει την ψυχή του, να νιώσει ελεύθερος και κυρίως να είναι ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα για την οποία χτυπάει η καρδιά του από παιδί: τη Σαουθάμπτον. Δεν ήταν μία απλή μεταγραφή, το αντίθετο. Οι «Άγιοι», που αυτοί τη στιγμή βρίσκονται στον πάτο της Premier League με μηδέν βαθμούς πλήρωσαν κοντά στα 30εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

 Από την άλλη όμως, ήταν κάτι σαν κίνηση ευγνωμοσύνης, όχι τόσο προς τον Άγγλο τερματοφύλακα της Άρσεναλ, αλλά προς τον γνήσιο οπαδό της Σαουθάμπτον που, όποτε μπορούσε, έστω και αν μεταμφιεσμένος με περούκες και ψεύτικα γένια βρισκόταν στην εξέδρα για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

 Όσον αφορά το γεγονός ότι οι «The Saints» παραμένουν κολλημένοι στην τελευταία θέση, για τον Άαρον δεν αποτελεί το παραμικρό πρόβλημα, αλλά αντίθετα μία μεγάλη πρόκληση. Γιατί στην προ- Άρσεναλ καριέρα του είχε υποβιβαστεί με όποια ομάδα και αν είχε αγωνιστεί, από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έως τις Ουόρκσοπ, Μπόρνμουθ, Τσέστερφιλντ ή Ουϊμπλεντον, πράγμα που σημαίνει πως τώρα, θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνει ό,τι περάσει από τα χέρια του για να σώσει και τη Σαουθάμπτον.