Oι «παρτενοπέι» ήθελαν να συνεχίσουν με νίκες στη Serie A και να βρεθούν πάνω από τους «βιόλα», αλλά και τους «νερατζούρι», οι οποίοι δίνουν αργότερα μέσα στη μέρα τις «μάχες» τους. Το σύνολο του Σάρι ήταν καλύτερο και με σκόρερ τους Ινσίνιε κι Ιγκουαΐν, πέρασε από την έδρα της Ελλάς.

Το πρώτο μέρος έληξε δίχως γκολ, παρότι οι Ναπολιτάνοι ήταν καλύτεροι κι έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Χάμσικ κι Ιγκουαΐν. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας, οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητοί την παρουσία τους, όταν ο Γιάνκοβιτς δοκίμασε τον Ρέινα που αποσόβησε τον κίνδυνο.

Λίγο αργότερα όμως, ήρθε το γκολ για τη Νάπολι, με τον Χάμσικ να «τροφοδοτεί» τον Ινσίνιε για να «γράψει» εύκολα το 1-0 (67')! Έξι λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερο τέρμα, με τον Ιγκουαΐν να σημειώνει το 2-0 και το 10ο τέρμα του συνολικά στη Serie A, όντως πρώτος σκόρερ εκείνης πλέον!

Οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτεροι, διαφύλαξαν το προβάδισμά τους κι έφτασαν τελικώς σε μία εύκολη νίκη, ανέβηκαν στην κορυφή και πλέον περιμένουν... δώρα από τις Φιορεντίνα κι Ίντερ, που αντιμετωπίζουν αργότερα τις Έμπολι (εντός) και Φροζινόνε (εντός) αντίστοιχα.

Πηγή: sdna.gr