Οι «νεοφώτιστοι» πάντως ήταν εκείνοι που απείλησαν αρχικά στο «Σαν Σίρο», με τον Σοντίμο να πιάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και τον Χαντάνοβιτς να πραγματοποιεί μία εκπληκτική επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν (8').

Στο 29ο λεπτό όμως, το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι βρήκε το γκολ! Ο Τέλες έκανε ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Λεάλι το απέκρουσε όμως ο Μπιαμπιανί πήρε το «ριμπάουντ» και βρήκε δίχτυα για να «γράψει» το 1-0!

Μάλιστα, οι Μιλανέζοι θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι 2-0, ωστόσο το σουτ του Λιάγιτς στο 44' πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (53'), ήταν η σειρά του Ικάρντι να χριστεί σκόρερ με κοντινή προβολή, έπειτα από τον πάσα του Λιάγιτς για να γίνει έτσι το 2-0.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πρόβλημα να διαχειριστούν το προβάδισμά τους, βάζοντας μάλιστα το κερασάκι στην τούρτα στα τελευταία λεπτά, «κρύβοντας» την μπάλα, με τον Μουρίγιο (87'), αλλά και τον Μπρόζοβιτς (90+2') για να έρθει το 4-0!

Πλέον, με την τέταρτη σερί τους νίκη βρίσκονται μόνοι στην κορυφή, στο +2 από Φιορεντίνα και Νάπολι, καθώς και στο +3 από τη Ρόμα.

Πηγή: sdna.gr