Μόλις στο τέταρτο λεπτό, το σύνολο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς κατάφερε να πάρει προβάδισμα με ένα εκπληκτικό γκολ. Ο Μποναβεντούρα «σέρβιρε» ιδανικά στον Μπάκα κι εκείνος με ωραία ενέργεια κι ανάλογο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε δίχτυα για να «γράψει» το 1-0.

Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, η Φιορεντίνα είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Ωστόσο, παρά τον παθητικό ρόλο τους, οι γηπεδούχοι αμύνονταν εξαιρετικά και κράτησαν το μηδέν.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαφοροποιήθηκε, με τη συνταγή να παραμένει ακριβώς η ίδια. Οι «βιόλα» προσπαθούσαν να απειλήσουν όμως οι «ροσονέρι» αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν το μηδέν ενώ ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην ομάδα, διαμορφώνοντας το 2-0 στο 88'.

Έτσι, η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες στη Serie A, έπειτα από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (μία ισοπαλία, μία ήττα) και μείωσε τη διαφορά από την 5η Ρόμα στους τρεις βαθμούς.