Ουντινέζε-Βερόνα 2-0

Μετά από ένα πρώτο μέρος δίχως πολλές φάσεις, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 31ο λεπτό, με τον Μπαντού να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά για το 1-0.

Οι «ουραγοί» του πρωταθλήματος δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος, ο Τερό στο 56ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του, «γράφοντας» το 2-0 το οποίο έμεινε μέχρι τέλους κι έδωσε τη νίκη στην Ουντινέζε.

Παλέρμο-Μπολόνια 0-0

Ισόπαλες 0-0 ήρθαν Παλέρμο και Μπολόνια στη Σικελία, με την πρώτη πλέον να βρίσκεται πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην αναμέτρηση ευκαιρίες υπήρξαν κι από τις δύο ομάδες, ωστόσο καμία δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Το τελικό 0-0 άφησε την Παλέρμο κοντά στον πάτο, καθώς βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Σαμπντόρια-Φροζινόνε 2-0

Σημαντική νίκη-ανάσα πήρε η Σαμπντόρια, η οποία επικράτησε 2-0 της Φροζινόνε στη Γένοβα και ξέφυγε, ελάχιστα, από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Γενοβέζοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις χαμηλές θέσεις και πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση απέναντι στους «νεοφώτιστους», έφτασαν σε εκείνη.

Ένα γκολ του Φερνάντο προς το τέλος του πρώτου μέρους (44') κι ένα ακόμη από τον Κουαλιαρέλα, στο 69', ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στη Σαμπντόρια, η οποία την έφερε στο +5 από την 18η θέση.

Κιέβο-Τζένοα 1-0

Στις νίκες επέστρεψε η Κιέβο, επικρατώντας στη Βερόνα 1-0 της Τζένοα.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση και τελικώς κατάφεραν να φτάσουν σε μία σημαντική νίκη.

Το γκολ του Κάστρο στο 51ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Κατσατόρε, ήταν αρκετό για την Κιέβο ώστε να φτάσει στη νίκη επί των Γενοβέζων.

Κάρπι-Αταλάντα 1-1

Ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα ήρθε η Κάρπι, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος στην προσπάθειά της για παραμονή.

Οι «νεοφώτιστοι» ήθελαν τη νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από την 19η θέση της βαθμολογίας ωστόσο δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε εκείνη, αποσοβώντας την ήττα χάρη σε γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν, με τον Κούρτιτς να χρίζεται σκόρερ στο 52ο λεπτό. Η απάντηση από την Κάρπι ήρθε στο 75', όταν ο Ντιαμάντι υπέπεσε σε πέναλτι κι ο Βέρντι το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το 1-1. 

Πρόγραμμα-Αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 27/02

Έμπολι-Ρόμα 1-3
(22’ αυτ. Ζουκάνοβιτς – 5’, 74’ Ελ Σαραουί, 27’ Πιάνιτς)

Μίλαν-Τόρινο 1-0
(44’ Αντονέλι)

Κυριακή 28/02

Παλέρμο-Μπολόνια 0-0

Κάρπι-Αταλάντα 1-1
(75’ αυτ. Βέρντι – 52’ Κούρτιτς)

Κιέβο-Τζένοα 1-0
(51’ Κάστρο)

Σαμπντόρια-Φροζινόνε 2-0
(44’ Φερνάντο, 69’ Κουαλιαρέλα)

Ουντινέζε-Βερόνα 2-0
(31’ Μπαντού, 56’ Τερό)

Γιουβέντους-Ίντερ (21:45)

Δευτέρα 29/02

Λάτσιο-Σασουόλο (20:00)
Φιορεντίνα-Νάπολι (22:00)