Ο Πολ Πογκμπά είναι ο κορυφαίος καλοκαιρινός μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», και επιβεβαιώνουν οι ιστοσελίδες των ισπανικών εφημερίδων "Marca" "As". Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι είναι ο παίκτης  που έχει ζητήσει Ζινεντίν Ζιντάν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήδη στην Μαδρίτη έχουν αποφασίσει να καταθέσουν πρόταση 120 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους, προκειμένου να την πείσουν να παραχωρήσει τον Γάλλο σούπερ σταρ. 

Επίσης εκτός από τα χρήματα, η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να εντάξει στις διαπραγματεύσεις και τον Ισπανό μέσο Ισκο , που η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει. Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Μπέμπε Μαρότα, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ισπανία προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, για το μέλλον του Αλβάρο Μοράτα, αλλά και εκείνο του Πολ Πογκμπά.

Ετσι κι αλλιώς ο Ζινεντίν Ζιντάν, πριν από τον τελικό του Champions League, είχε ξεκαθαρίσει, μιλώντας  στους Ισπανούς δημοσιογράφους πως θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον Πογκμπά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σε περίπτωση που η Γιουβέντους αποδεχθεί την πρόταση 120 εκατ. ευρώ της Γιουβέντους, αυτή θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στον κόσμο.