Με μία ιδιαίτερα περίεργη αναμέτρηση, αυτή της Γιουβέντους με την Τορίνο για την 35η αγωνιστική της Σερίε Α, ερχόμαστε αντιμέτωποι σήμερα, για την οποία όμως αξίζει να ρισκάρουμε για να πληρωθούμε σε πολύ καλή απόδοση.

Η Μεγάλη Κυρία παίζει πλέον για τα τυπικά τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αφού έχει κατακτήσει μαθηματικά εδώ και καιρό τον τίτλο. Στην προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ίντερ στο Μιλάνο έχοντας μέτρια απόδοση. Πλέον είναι  φανερό ότι οι πρωταθλητές δίνουν μεγαλύτερη βάση στο χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν, παρά στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Από τη μεριά της Τορίνο, υπάρχει εντελώς διαφορετικό σκηνικό. Οι φιλοξενούμενοι ισοβαθμούν στην 6η θέση με τη Μίλαν και κρατάει ζωντανό το όνειρο για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην προηγούμενη αγωνιστή κέρδισε με το σπαθί της τη Μίλαν με 2-0 και πλέον βλέπει Ευρώπη και με το παραπάνω.

Δεν περιμένουμε η Γιουβέντους να εγκαταλείψει το παιχνίδι και νακάτσει να χάσει, αλλά σίγουρα η Τορίνο θα πιέσει για να πάρει ότι καλύτερο. Το αμφίσκορο σε απόδοση διπλασιασμού, αξίζει να παιχτεί και με το παραπάνω.

Η επιλογή του Onlinebet24.gr

21.30 Γιουβέντους – Τορίνο: GG (2.05)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... περίεργα ματς και η νίκη στο 4.00!