Μεγάλος είναι ο εκνευρισμός που επικρατεί στις τάξεις της Ίντερ μετά από την απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης και της ιταλικής λίγκας να αναβάλει πέντε αγώνες της Serie A λόγω του κορωνοϊού.

Οι "νερατζούρι" κάνουν λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος, καθώς υποστηρίζουν ότι αν είναι να μην γίνει ένα ματς, να μην γίνει καθόλου όλη η αγωνιστική.

«Υπάρχει κίνδυνος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα; Φυσικά αν συνεχίσουν να μην γίνονται παιχνίδια. Με ποιο κριτήριο κάποια παιχνίδια αναβάλλονται τελείως, άλλα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και άλλα με κόσμο; Και τι γίνεται με τους τραυματισμούς και με τις τιμωρίες των ποδοσφαιριστών; Το δίκαιο θα ήταν αν σε μια αγωνιστική δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι, τότε να μην γίνεται καθόλου η αγωνιστική.

Δηλαδή, να ισχύει το ίδιο κριτήριο για όλες τις ομάδες. Tην άλλη εβδομάδα τι θα γίνει με το Ίντερ - Σασουόλο; Ούτε να σκεφτούν να μας πουν να παίξουμε Δευτέρα, έχουμε και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ήδη έχουμε πληγεί από τις αποφάσεις τους» είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα.