Στο 17` ο Ακουιλάνι έβγαλε πανέμορφη σέντρα από δεξιά και ο Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον Στεκέλενμπουργκ. Η Ρόμα παρά το γκολ συνέχισε να είναι καλύτερη και έφτασε στην ισοφάριση στο 28ο λεπτό. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αργεντινός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Η Μίλαν ωστόσο κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με πανομοιότυπο τρόπο. Κόρνερ του Νοτσερίνο, κεφαλιά του Νέστα και 2-1.

Οι «ροσονέρι» καθάρισαν το ματς στο 78ο λεπτό με τον Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του γκολ. Η Ρόμα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 88ο λεπτό με τον Κρκιτς.

Ήττα έκπληξη υπέστη η Νάπολι στο «Άντελο Μασιμίνο» με 2-1 από την Κατάνια παρότι προηγήθηκε στο 1ο λεπτό, όταν ο Ντοσένα έκανε τη σέντρα και ο Καβάνι με άψογο τελείωμα σκόραρε. Στη συνέχεια η Κατάνια ήταν πολύ καλύτερη κι έφτασε στην ισοφάριση στο 25ο λεπτό με τον Μαρκέζε. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους «παρτενοπέι», στο 40' ο Σαντάνα αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Η Κατάνια εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και γύρισε το ματς στο 48'. Ο Λόντι έκανε τη σέντρα και ο Μπεργκέσιο με προβολή στο 2ο δοκάρι έκανε το 2-1.

Πηγή: aek365.gr